Greg34 Creative Commons License 2022.12.20 0 0 49973

Sziasztok! Én is dízel nyűggel jöttem volna. Lomardini 502 FOCS. Októberben tettünk bele 2db új izzítógyertyát, mert piszkos nehezen indult, de érzésem szerint megint nehézkesen indul. (Csak az egyik volt rossz de 2 új került bele) Most egy két izzítás után elindul nagy nehezen tekertetve (20mp) beröccen, de most olyat is csinál hogyha nem megyek azonnal, vagy nem tartom rá a gázt, a járó motorra, akkor lefullad.. na utána aztán valóban gyötrelmes az indítási procedúra. Várakozás, tekertetés, izzítás, vár, teker.. 30mp után kifullad.. vár, vár.. majd nagy nehezen a sokadik próbálkozásra elkapja. Mi az istenért indul ez nekem ilyen rohadt nehezen már megint. Már tavaly télen is ez volt, hogy ne adj isten, míg más meg egyet izzít, és pöcc-röff. Mik lehetnek azon problémák ami miatt ennyire rettenetesen nyögve nyelős ez a dolog. Hidegindító spray-t próbából befújtam a légszűrőházba, nem hatja meg.. ugyanúgy kínlódik tovább minden. Holnap kicserélem a gázolajszűrőt, megnézem hogy nyom-e elég gázolajat. Mi lehet még az oka ennek?