ívfény Creative Commons License 2022.12.19 -4 1 49965

felesleges a további vita!, de valami ugy kerek, ha körbejárjuk! te és kiggyo haverod, számomra mostanra egyértelművé vált, hogy ev fanok vagytok! és ezzel nincs is semmi baj, mert elmondod az előnyeit és ezek nagy zömében így is vannak, de, amikor pl az akksikrol beszéltek, ti a kocsikba utólag belebuherált celláitokrol beszéltek, amiknek, valymi kevés köze van a gyári mopedautos cellákhoz!, mondj nekem egy moopedautot, a nissan leaf, vagy bmvi3 cellával jön ki a gyárból?? a legtöbb mopedauto, ha valami jobb eresztés, akkor lifepo4 hengeres cellákkal jön, ha űrtecnika, akkor pedig prizmatikus, kocka akksi, ami szintén lifepo4, innentöl kezdve pedig beszéltek a semmiről, akku cella ügyben és félre vannak tályékoztatva a szerencsétlen mopedesek, pedig kiggyo igencsak ellene van az ilyen "hülyeségek terjesztése" történetnek, legalábbis, amig nem ő terjeszti ezeket. a lényeg, hogy én nehezményezem, hogy föleg te, aki a legjobban rálát a dolgokra, a szönyeg alá söpröd, a kérdést, azaz emlitést sem teszel rola, csak továbbsiklasz és szajkozod a jo oldalakat, remélem utolag korrekten teszel állásfoglalást a gyári akukkal kijött járgányok előnyeiről és hátrányairol is, ha már ennyire fanatikus elkötelezettséget érezni személyedben? de, ha csak egy mopedautot mutatsz nekem, amit most meg vehet egy ev mopedre vágyo mopedes és, abban, nissan leaf, vagy i3-as cellák vannak, már emelem is kapalom, persze kivéve a tiétek, kiggyoval. én, mikor megvettem a kocsim kb 8 éves volt és 50000km volt benne és már csak 25km hatótávja volt, nem 10 éves még szépen teljesítő  cellák, vajon miért?, de tudod te is!, mert nem nem a cserélt leaf, vagy bmw cellák voltak, hanem a szutyok gyári. ha vesz mopedes 10 év körüli ev mopedet, 99% eséllyel fut bele abba, hogy pakkot kell cseréljen, pedig Woodoo és kiggyo nem erről beszéltek a forumon!  félre vezetitek a népeket, mert nektek ilyen, jo, olyan jo! hurrá! legalább beszéltél volna a cellák árnyoldalairol, de semmi! meg sincs emlitve, mivan, ha vesz valaki 10 év körűli mopedet és szar benne a pakk, de én megmondom!!, minimum milkás kiadás lesz belöle és, még lehet nem is mondtam sokat?

Előzmény: WooDoo (49962)