qqbenq Creative Commons License 2000.03.17 0 0 249
Kedves Mindenki! Rég találkoztunk! Új fejlemény: A MaNcs március 9-i számában, az "Olvasói levelek" rovatban a Vodás luvnya visszaszól. Persze jó kis genny stílusban megvédi kis bandáját. Tanulságos. Más. Doktor Agy utólagos hozzájárulásával idemásolok egy passzust a Kreatív "Vodafone-Westel" topicjába írt hozzászólásából. Mindannyiunkat érint. Tehát: "Mindazon nemes szándékú vitázóval - akár itt, akár az Indexen, akár bárhol máshol - megpróbálta a ROÁ-val szemben megvédeni a mundér becsületét, közlöm, visszafelé sült el kanócos puskájuk. A Republic of Art él és virul, legutóbb például az ELMŰ referenciafilmjének elkészítésére kiírt tenderre kaptak megbízást - Fabricius alighanem tele van villanyossággal, ráadásul profi referenciafilmes szakember - most meg Microsoft ügyben nyomulnak keményen. Szerintem a Torrante-félék jó kis ingyen reklámot csináltak ennek a bandának, persze jól megérdemelt üzleti jutalékuk sem maradt el. Absolut Vodát, helyesbítek: Abszolút vízágyút csináltak magukból. Vízágyúkkal kéne szétzavarni őket." Jó kis végszó, nemde? Ha ők szégyentelenek, moral insanity-k, akkor szégyelljük magunkat mi. Én szégyellem is. Vízágyúval szét vagyok kergetve, sírok. A könnygáztól. Nincs igazság a Földön. Attól tartok máshol sincs.

Csók Mindenkinek (kivéve ROA)

QQBENQ