Phaetos Creative Commons License 2000.03.16 0 0 87
Komolyan mondom jó nézni hogy ennyi hülyeségen vitatkoznak az emberkék.De!Legalább vitatkoznak és érdekli őket.Ez is valami.Mellesleg szerintem az egész fesztivál legnagyobb baromsága az a helyszín.Csak egy egszerű szakmai logikai kérdés.Ha teszem azt eladtok tényleg annyi jegyet amennyien beférnek a szabadtérre.(Kb 6-7 ezer ember),akkor 23 orakor mit csináltok?A felét hazakülditek?Mert bent meg max 3500-4000 ember fér el.Valahogy ebből gáz lesz.ha meg csak annyit adtok el ami bent elfér akkor meg kint fog kongani:)Na de hát ti tudjátok.Kiváncsian várom a végét.
Amugy meg tegnap birt lenni Therion.Aki ott volt annak nem kell mesélni aki meg nem az bánhatja egész életében.na de röpke fél óra alatt az alkábbi változatos hülyeségeket szedtem össze.
Külföldi bandák:Gamma ray(ezt mindenki tudja ok),na de aztán:Children of Bodom,Amorphis,Suicidal tendencies,In Flames,pantera,meg néhány szmámomra teljesen ismeretlen banda név is.
A magyarokst meg nem is sorolom mert annak végül is lehet alapja:)Könyörgöm tessék már megcáfolni ezeket.Rossz hallgatni.persze mindenki tuti tipp meg hogy ettől meg attól tudja,meg minden.
Na m ost meghnéztem a fent felsorolt bandáknak a 90%-a itt vagy valamiulyen egyéb helyen mint kivánságlistás banda szerpelt.Legalább ennek a pár forumos embernek cáfoljatok vagy erősitsetek hogy kivel álltok tárgyalásban.Az még ugyse jelenti hogy el is jön.
Na báj
Phaetos aki néhol moonclown
de nagyon régen vovin volt.(irc metalhu)