ezt csak te gondolod, mondod, hogy nem árt a kis amperrel töltés minuszba!, attol még nem tesz jot neki, olvasgassál külfüldi oldalakon,meg fogsz világosodni! csodálkozom, hogy elektromos vénád ellenére ilyeneket állítasz!ezügyben. és, ha már így történt, hogy hazaértem és berugtam a sarokba az ev mopedet, a bakancsaim mellé, és nem tudtam feltenni, tölteni, mert anyuci meleg puncival várt a háloban és az volt a fontosabb.. innentöl kezdve kialakult egy nemkivánatos helyzet, ami csak ev mopeddel fordulhat elö! ugy veszem észre te is elfogult vagy, ami nem baj, de ferdíti a valoságot az ilyen hozzáállás és ráadásul, ha jol tudom, pont te nem szereted az ilyesmiket!! de nem szándékom vitát generálni megint, csak elmeséltem egy ujabb problémát ami csak és kizárolag az agyondícsért ev kocsival, mopeddel fordulhat elö., nektek Woodooval, a H andrással kéne összeröfennetek, az ev fanatikus, a végsőkig, a youtubon megtalálod és, csak ugy fröcsköli az ev autos faxságait, persze, nem állítom, hogy ne lenne igazságtartalom is azokban amiket fanatizál, de szerintem nem a magyar valo világban él, ev autos ügyben... és sajnos az a véleményem, hogy Woodoo is csak a ev moped jo oldaláirol beszél, az árnyoldalakat meg sem emliti, , vagy inkább strucc modjára kezeli a negatívumokat?