Alec123 Creative Commons License 2022.12.11 0 0 17387

@409:

"Miután a kályha típusán kívül gyakorlatilag semmit sem árultál el, elég reménytelen válaszokat várnod."

Mint ahogy leírtam, én az állófűtést a kocsival együtt (már beépítve) vettem. Semmi egyéb információt nem tudok róla, csak a hozzáadott német nyelvű dokumentációt. Eberspaecher Hydronic S3 - D4 E típusú készülék. A leírás alapján vizes, fűti a motor vízét és a fűtőrendszert.

Amúgy, mire gondolsz, mit kellene még elárulnom?

@Adamo_sx, @409:

Köszönöm válaszaitokat. Már azt gondoltam, hogy senki sem válaszol a feltett kérdéseimre...

Mint írtam, nekem nem volt még állófűtés a kocsimban, s ezért tapasztalatom sincs ebben.

Ki fogom próbálni, s majd meglátom, hogy miként is működik. Nem mertem még bekapcsolni, csak egyszer próbáltam kb. 10 percig.

Lehet, hogy a hosszabb próba előtt elviszem egy ezzel foglalkozó szakihoz, hogy átnézze. Azért, mivel nem tudom, hogy mikor volt utoljára használva. Nehogy gond legyen, ha beindítom.

Esetleg lehet gond vele, okozhat valami gondot a kocsiban ha beindítom hosszabb időre?

Ha így ismeretlenül próbálom, akkor kigyulladhat a kocsi tőle, vagy esetleg valamilyen zárlatot okozhat az?

Előzmény: Adamo_sx (17386)