naés akkor így egészen megrendültem, hogy mi történhetett, amit ennyire félreértettünk akár kölcsönösen is, hiszen arra a költözésre, az akkor megvásárolt berendezési tárgyaimra többszázezer Ft-t elköltöttem, nem lehetek akkora hülye, hogy kéthónapos szabad levegőért ilyen beruházásokat tegyek, hiszen ennek az ára egy olcsóbb 10 napos tengeri hajóút, és magamat ismerve, ha csak két hónapról lett volna szó, hát akkor inkább a tengeri hajóút, mint a putriSS lakóhely ... ráadásul nem veszélyeztettem volna a lakhatásommal egybekötött megélhetésemet sem, ha eredetileg tudom, h ez a felállás ...
Sajnos azóta sem akadt lehetőség tisztázni a félreértéseket, mert K. a magatartásával, és további levelezésünkben jelezte, h a téma nem érdekli tovább ...
de én hónapokig, mint egy ilyen kibillent giroszkóp, pörögtem, koppantam ide-oda ... ugyanis nem csak ez volt benne szimplán a pakliban, ami történt, h történt egy félreértés, hanem ez a félreértelmezés hosszú hónapokig rejtve maradt, és én abban a hiszemben voltam benne egy viszonyban, hogy ez a viszony tiszta, érdeksemleges, kölcsönös a tisztelet, egyenrangú félként szereplek benne, beszélgetéseinkben nyílt voltam, és őszinte, miközben meglehet, h partneremnek az járt a fejében (ismétlem hosszú hónapokig, akár 1-1,5 éven keresztül!!!), hogy "ez még mindig itt héderel, ahhelyett, h továbbállna végre" ...
tehát beszélgetéseinket végig kísérte egy olyan láthatatlan szál, amiről nekem nem volt információm, és ezt később sem volt alkalmam tisztázni ...