Tappancs Creative Commons License 2000.03.16 0 0 449
Szia elnyomott! Emlékeztetlek, hogy ezzel indult a szál: "...Ugye láttatok már 4 hetes magzatot ultrahangos felvételen...". Két eset van vagy igen vagy nem. Én betettem néhány magzatképet, igaz nem ulrahangos felvételeket.
Közben töprengek és vívódom is; nem kialakult véleménnyel jöttem ide és nem kinyilatkozni. Bunkóság és tapintatlanság ügyében eddig nagyjából erre jutottam: élőben nem szokott társalgási téma lenni. Ha jól emlékszem, akkor az utolsó egy évben egyszer beszélgettem abortuszról valakivel. Az sem társaságban volt, hanem négyszemközt. Ennyiben azért más a virtuális társalgás, mint az élő.
A szál címe is elég kegyetlen, mégis akadnak hozzászólók és hozzászólások. Ez olyasmi, mintha a tévéújságban látnád, hogy film vagy kerekasztalbeszélgetés lesz az abortusz témájáról. Ha nem akarsz más véleményeket hallani, akkor be se kapcsolod vagy kikapcsolsz vagy átkapcsolsz. A képekre mondhatod azt, hogy hamisítványok, mondhatod azt is hogy szörnyűbbek, embertelenebbek mint maguk a műtétek. Mondhatod azt is: ne mutass ilyen műtéti képeket, neked is inkább ilyen műtéteket kellene csinálnod vagy legalább népszerűsítened, ahelyett, hogy elvennéd az emberek kedvét az abortusztól. Mondhatnád azt is, hogy ó csak ennyi! Ne csapj reklámot ezekkel a képekkel a műtéteknek: ezzel kedvet csinálsz hozzájuk, nem rosszabb, mint egy foghúzás.
Előzmény: Törölt nick (448)