attailor Creative Commons License 2022.12.09 -1 2 32686

Ó, ne már!)))

Hát ha már ilyen részletesen kifejtetted Mókuspók "nagyságát" , illik rá válaszolnom.

1.Szerinted és persze akkor ő szerinte is a Forma1-re elitebb közönség jár, mint sznúkerversenyekre?

Szerintem ez hatalmas tévedés.Sznúkeren hébe-hóba kell valakit kivezetni, a 99,9% kultúráltan végigüli a sokszor jó hosszú meccset, nem részegek és különösen lepukkant figurákat se szoktam látni, amikor a tv-ben mutatják őket.Eleve összehasonlítani ilyen távolálló műfajok közönségét is értelmetlen.

2.Szerintem nem akkora dolog 147-et lökni egy profi és jó sznúkerjátékosnak és tiszteletlenség nem meglökni közönség előtt, ha van rá lehetőség és perfektül kijött a lépés mind a 36 lökésnél, amihez mázli is kell, hisz elég egy rosszul megálló golyó ahhoz, hogy ne sikerüljön. (A magam részéről a sznúkert nem is sportnak, hanem inkább ügyességi játéknak tartom, ami mondjuk a derekat eléggé igénybe veheti a majd 90 fokos beállásnál lökéskor.)  Mondom, láttam azt a szitut, amikor szándékosan nem lökte meg a max-ot, elég rég volt, de pénzéhség miatt direkt meg nem lökni gusztustalan volt. Egy játékosnak akármilyen sportban vagy ügyességi játékban, mint amilyen a sznúker is, nem elsődlegesen a pénznek kéne szem előtt lebegni! Olyanokat se szimpatikus megjegyezni, hogy X helyre azért nem utazik el, mert alacsony a pénzdíj.Oké, válogassa meg, hol indul, de tartsa tiszteletben azt is, hogy nem mindenütt tudnak csillókat fizetni azért, hogy őkelme is induljon!

3.Nyilván egy játékosnak, egy nagy bajnoknak a saját sportágában, játékában joga van észrevételeket tenni, de szerintem ezt se túl szimpatikusan tudja előadni. S itt jegyezném meg, hogy az ő előtte levő vagy vele egykorú nagy sznúkerbajnokok, mint Steve Davis, Stephen Hendry, John Higgins valahogy szerényebbek tudtak maradni.

Előzmény: local75 (32685)