Gratulálok a Sopronnak és az őket elkísérő drukkereiknek!
Az elmúlt évek leggyengébb nézőszáma, akik kijöttek nekik köszönet, dicséret, le a kalappal, a legutóbb alsóházi tét nélkülieken voltak ennyien a kicsiben.
A sport öröm, ebben a szezonban mikor örültünk legutóbb KKKK meccsek után?
A 2017 óta hosszabbításokban már benne volt, akkor 7 vereség után lemondott Fekete Ádám de most újra felteszem a kérdést.
Kupán való részvétel úgy tűnik, 2017 után sem szakad meg, vajon a másik cél elérhető, teljesíthető változás, változtatás nélkül?
Érdeklődnék, hogy van olyan a Klubnál, Szurkolók, nézők között, aki még hisz, bízik abban, hogy Iván be tud minket vinni 3-8 után, 2017 után a rájátszásba, középszakasz nélkül, ami ugye a célkitűzés volt szezon előtt, úgy, hogy a legutóbbi 8 meccsből 1-et nyertünk meg?
Ha van, akkor kérem írja le, hogyan, miként, győzzön meg, érveljen, köszönöm előre is, ha nincs, akkor miért ő még mindig a vezetőedzőnk, miért nem Szikó-Gordan páros?
Déri Gumit idézném “szellemhajó, irányítás nélkül” Mogyi podcastjét ajánlom, mindenki hallgassa meg, érdemes.
Guba érthetetlen módon kiment a reklámtáblához, mikor a játékosok a pacsizás után levonultak, összeszólalkozott, elpattant nála a húr, nem csodálom, a lelátón lévők közül többekkel összeveszett, vitatkozott, repkedtek a válogatott szidalmak, szitkozódások, teljesen feleslegesen.
Ő nem a Klub alkalmazottja, de szívén viseli a Klubbot, becsülöm ezért, nem is haragszom rá, de nem ez a módja, megértem, mondtam is neki, hogy ezzel nem értek egyet, felesleges volt kijönni, egymással vitatkozni, pláne Szurkolókkal, ahogy Szurkolóknak is egymással, ebből sosem lehet jól kijönni.
Akit vártam volna, hogy ki áll elénk, nem jött oda, de a Klubtól volt olyan, aki odajött, elnézést kért, őt nagyon sokra tartottam eddig is, ezután pláne, sajnálom.
Hadd mondja el, ordítsa, kiabálja el mindenki a véleményét a lelátón, nem kell a másikat csitítani, meg csöndesíteni, a kritikát el kéne (kellene) fogadni, ahogy a másik véleményét, tudom nagyon nehéz, számtalanszor vitáztam, veszekedtem, ahelyett, hogy hagytam volna, elengedtem volna.
Ezt a sok felgyülemlett feszültséget, dühöt, energiát magunk oldalára kell fordítanunk és remélem a Deac elleni hazai szezonzárón ki tudjuk adni magunkból, méltóképpen búcsúzni az évtől, de a változások, változtatások elkerülhetetlenek.
“Nincs védőháló, így zuhanunk, a mindenből a semmibe
Ha kérdeznéd, majd csak, annyit mondunk, így kellett ennek lennie
Dől a kártyavár, szembeszállnál, futsz, de nincs hová, rossz úton jártál
Földet ér az ég, tűzbe fordul, ne várj, nincs tovább, most kell, hogy mozdulj”
Useme – Mindenből a Semmibe