Biga Cubensis Creative Commons License 2022.12.07 0 0 11713

sorik, amiket mostanában nézegettem:

The English

Én is végigdaráltam, nagyon tetszett. Amiben Emily Blunt szerepel, az nem nagyon lehet rossz. Szeretem a rövidebb sorikat, ahol valóban a mesélnivaló miatt adott a hosszúság és nem húsz évadra tervezik a lehúzást.

8/10

1899

A kezdeti lelkesedés után eltűnt a motiváció, főleg miután direkt végigolvastam a spoilereket :) Kicsit nekem kezd sok lenni az ilyen mindfuck sorikból. De nem kizárt, hogy a téli napokon újra előszedem, egyáltalán nem rossz, csak most nincs hozzá hangulatom.

The Peripheral

Végigküzdöttem az évadot, kicsit olyan Westworld 3. évad feeling. Jól néz ki, izgalmas is, de valahogy nem érzem, hogy bárhova is tartana. Viszont a könyvet valószínű megveszem, az az érzésem Gibson írói stílusában jobban bejön majd a történet. Állítólag lesz 2. évad.

7/10

The Durrels

Itt indokolt a sok évad, aki olvasta a könyveket, sok évnyi korfui kalandról van szó. Nekem nagyon bejön ez a görög feelgood sori, lassan kivégzem. Kedvem támadt a könyvek újraolvasásához.

9/10

Intergalactic

Bűnöző csajok akik magukkal vitték Harley Quinnt is, megszöknek. Szörnyű, borzalmas, kérem kapcsolja ki.

2/10

Avenue 5

X évad után sem tudom hova tenni ezt a humort. Néha nagyon röhögős, de hosszú távon fárasztó. Folyamatos verseny, hogy minél nagyobb baromságokat találjanak ki. 2. évadnál elvesztettem a motivációt.

6/10

The Last Ship 5. évad

Az első talán két évadot a vírus sztorival még kedveltem, leszámítva a csöpögős amerikai patriótizmust és az US Navy kilógó reklám lólábat. Lenyeltem a jó hadihajós jelenetekért és a kedvelhető karakterekért cserébe. Az 5. évadban túlvagyunk a víruson és kitör az új hatalmak között a háború. Kivételesen nem az oroszok vagy a kínaiak ellen, hanem egy új dél-amerikai egyesült államokkal szemben Kolumbia vezetésével. A dzsungeles jelenetek még so-so. A hadihajós jelenetekre viszont nem nagyon maradt pénz, alig mutatnak valamit, csak a CIC szobából halljuk 99%-ban hogy mi történik, pár nagyon gáz CG jelenettel megszakítva. Sajnos szinte nézhetetlen kategória lett.

4/10