Hat ha venni nem is, de eladni szoktak igy autot. Most lattam egy Kispolakot, hogy viheted egyeben 50e Ft-ert, vagy motor 20e, valto 15e, stb. Mondjuk tudok olyat is ahol ezt vasarlasnal is megteheted. Leadod a szerelonek, hogy mit akarsz es osszerakja neked. Keres egy bontott, de meg jo karosszeriat, aztan belepakolja az igenyeidet. Nem gyakori, mert profi szerelo kell, aki az adott markaban nagyon otthon van. (Nekem volt ilyen szerelom, ha egyszer lesz annyi penzem, hogy a Suzuki helyett autot vegyek, csak vele csinaltatom meg.)
Szamitogepnel meg kulon jo, mert te valogathatod ossze a cuccost. Mindenbol az arban es az igenyeidhez a legjobbat. Ha minden megkaphato egy helyen, akkor persze 1-2 eFt-ert osszeteszik neked a boltban is. Ha viszont nagyon sporolsz (voltunk mi is
egyemistak :-) ), akkor negy-ot helyrol valogatod ossze az alkatreszeket (hol mi a legolcsobb), aztan otthon osszeszereled. Ha vigyazol es nem
utsz ki egy-ket alkatreszt, tenyleg olcso, es meg jo is lesz. Legalabb tudod, hogy mit hova kotottel, minek milyen IRQ-t adtal. Igy meg a Windows is kezelheto valamennyire. (Jo, hogy epp most inditottam ujra a gepet, mert lefagyott a TV tuner kartyam :-) )