GEZA válasz erre | adatok | e-mail 2000-02-11 17:20:42 (15)
Az abortusz szerintem is gyilkosság, csak az áldozat nem tud olyan hangosan sikítani.
A híradó felvételhez: Nem néztem a tévét, de szerintem a véres műszereknél sokkal hatásosabb közelről megmutatni az élve széttrancsírozott vagy éppen savval agyonmaratott magzat maradványait.
EsTher válasz erre | adatok | e-mail 2000-02-11 16:30:47 (12)
Egy apró megjegyzés a topichoz. Kicsit off leszek, mert nem a kérdésre válaszolok.
Tegnap volt "szerencsém" látni az említett témával kapcsolatos híradó felvételt.
A kamera hosszasan időzött egy abortusz végrehajtásán. Majd a műszereken...Majd újra a hölgyön és újra az immáron véres eszközökön.
Kíváncsi lennék ha az operatőr kedvese feküdt volna ott, akkor is ily részletességgel, s közelséggel vette volna fel. Vagy netán ez az új fogamzásgátlás?
Lelki óvszer?
Egy kép hiányzott még. A folyosón várakozó hozzátartozó(k) arca. "Kedvenc" képem amikor
nincs annyi tapintat a médiákban és ebbe is belemásznak. Egy síró arc ugyebár nagyobb hatást vált ki..
Szia elnyomott! Visszatekertem egy kicsit. Szó szerint azt tettem, amit GEZA írt a hozzászólásában, de attól elég messze álltam, amit EsTher írt le. A képek beillesztése után láthatjuk, hogy GEZA-nak igaza van. Tényleg hatásosak voltak a képek.
Érveltetek a besemkellettvolnarakni, teddbemáshogyszöveggel és maradjanakaképek lehetőségek mellett. Kérdezzük meg a moderátorokat, nekik feladatuk az, hogy terelgessék a vitát. Előre is jelzem, hogy döntésüket elfogadom, bármi is legyen az.
Párválasztáshoz: láttam már jónéhány társkereső hirdetést: olyannal még nem találkoztam, hogy fehér paripás herceg keres lányt, akinek jó sok magzatelhajtása volt. Olyat se, hogy jó anyagi körülmények között élő, abortuszműtéteken átesett lány keresi párját.