Örülök, ha jó volt az élmény, szerintem az, hogy milyen lekiállapotban fekszel be, az is hozzáad a végeredményhez, még ha "spirin" is hangzik.
A szimpátia egyéni dolog, ezen felesleges gondolkodni, ezért írtam, hogy ahol valaki biztonságban érzi magát, oda menjen, de eleget böngészve, Sikos eredményei közel sem olyan meggyőzőek nekem, főleg ahhoz képest, hogy elvileg hány éve csinálja (ez szimpla logika), ezeket neten meg tudod nézni, persze nem elbizonytalanítani akarlak, biztos jó lesz az eredményed, mert nem egy futószalag helyen voltál, de Sikos eredményei azért nem a legjobbak, nézz rá a HH oldalára, vagy a Moser-re, aztán a Sikoséra, arányában melyik a jobb, és kijön a matek. Én szoktam nézegetni a Hairhungary oldalát, ha jól láttam minden konferencián ott vannak (legalábbis posztolnak róla), és nem 1-2 éve, ezért hajlok feléjük, szóval a leinformálhatóság nem túl komplikált, az más kérdés, hogy az, hogy kezdő orvoshoz kerülsz, azt gondolom elmondják, ha nem tetszik, akkor jelzed, ha nem választhatsz, az nem jó, de sztem azért ilyen nincs sehol.
Ár tekintetében egyetértek, nem szabad az alapján dönteni, mert ha megvan a műtét, nincs visszaút. Az ilyen akciókat kell kerülni, meg a török futószalagot, ezek után nálam az eredmények+szimpátia dönt.