aragorn13 Creative Commons License 2022.12.04 0 0 365

Én írtam, hogy olcsóbb a Sikos, kb 30%-kal került kevesebbe egy graft, mint a HairHungary-nél. De szerintem nem érdemes ár alapján dönteni. Én is hasonlóan éreztem Sikossal kapcsolatban, mint John Rakenro: ő a biztos. HH-ról nagyon sok pozitívat olvastam, viszont az orvosaikat kevésbé lehet leinformálni, Illetve azok, akik közül az én orvosom került volna ki, még elég fiatalkák voltak. Úgy voltam vele, hogy ha valami speciális helyzet adódik, akkor a Sikos biztos látott már olyat. Illetve ő látta azt is, hogy hogy alakul az ember élete 5, 10, 15 évvel az átültetés után.

Nekem egyébként nem volt szimpatikus Sikos és most sem az (olvasva a véleményeket, ezzel nem vagyok egyedül...). A csapata viszont nagyon kedves, kár, hogy csak akkor tudtam velük beszélgetni, amikor a doktor úr éppen kiment pihenni.

Sokszor az volt a benyomásom, hogy a Sikos klinika el akarja kergetni a klienseket: mogorva doki, távolságtartó recepciós, 90-es évekbeli honlap. Az eredmények viszont szerintem jók. Ha az enyém is olyan lesz, mint amiket a honlapon látok hasonló graftszám mellett, akkor elégedett leszek.

Előzmény: Zimacharles (364)