Kedves MK.persze lehet sot jo lenne ha elmenyeidet elmondanad.
Ugy tudom hogy N:Y:-ban a Guggenheim Muzeumban most egy olasz festo Francesco Clemente kialitasa van.Errol siok jott au avantgardistaktol es sok rosszat a klaszikusok kedveloitol hallottam.Tudsz.
-e rola.A Metben a Toscat adjak,ugy irtak hogy nem valami jo szerreposztasba,nem tudom miert utolso idobben eleg kevesbbe inspiralt a Met vezetosege.
Irjal a neworleansi jazz versenyrol is ,de leginkabb meselj szemelyes elmenyeidrol vagy olyasvalamirol amirol most ir a szaksajto.Szivesen vennem a tobbi State-okbol is a hireket.
Nagyon erdekesnek veszem kedves Tibor hogy olyan a helyzet hogy meg nincs vegleges velemenyed.Talan az lenne szamunkra itt uj ha megmondanad hogy Te es akik hasonloan kesobb hataroztok minek alapjan fogjatook ezt tenni:az utolso valasztas elotti esemenyek folytan,vagy akkor fogtok a veletlenre,percnyi hatasra tenni.Remelem azzonban hogy mindenkepen elmesz valasztani.Mert nem elmenni az is politikai elhatarozas.
Kedves Lslow nincs mire vigyazal,mert amit Te irsz le az faktum,igy van.A kerdes hogy ez tipikus amerikai vagy altalanosan generacios problema.