Amennyire én tudom, a haverom a háromból az elsőnél volt (ez a doktor hair), amikor nézegettem anno ők voltak egyedül, a másik kettő közül a himg nevű helyet kerüld el, ők Pesten vannak helyileg amennyire tudom, itt a fórumon vmelyik marketingesük próbált reklámozni, csak lebukott, elég sok celebet felhajtottak, köztük a mentős szóvivőt is, és élőben köszönő viszonyban sincsenek az eredmények az elfogadható szinttel (tesznek ki eredményeket, de az egész cég furcsa, ráadásul saját magukat fényezik a neten, ami megint eléggé árulkodó). A második név nekem nem rémlik szerintem ők újabbak (de nem tudom mennyire azok).
A nem top kategória az (szerintem), akik konzekvensen hoznak egy jó színvonalat/műtéti eredményeket sok éve (nem 1-2).
Nem tudja itt senki megmondani 100%, hogy hova menj, olvasgass, nézz eredményeket, és ne dőlj be a marketing dumának, lent olvass utána, többen írtak, a gabivagyok nevű fórumozó elég jól körülírta, hogy mik a lényeges szempontok.
Hegesedés mindenképp lesz, csak a hegek inkább apró pontok, ha az egyenkénti hajkivételi (FUE) módszert választod. Az, hogy a hajvonal mennyire természetes összefügg a sűrűséggel, szóval nem igazán tudod különválasztani, esetleg Gabivagyok, ha olvasod válaszolhatnál!