Tappancs
2000.03.14
|
|
0 0
442
|
Szia elnyomott! Épp azért járogatok ide, hogy mások véleményével megismerkedjek és gondolkozzak. " a nagyobb felbontású képeket nem belinkelted, hanem beillesztetted, tehát az ide betérőket rákényszerítetted azok megnézésére, s ezzel érzésükben megbántottad! " Képeket raktam be. Miért gondolod, hogy megbántottam a betérőket? Már írtam, hogy a cím is sugallja, hogy nem Pöttyös Panni lányregényről szól a szál. Vitathatnád azt, hogy nem ilyenek a magzatok, vagy hogy én foglaltam le az ohiolife.org domain-nevet és én építettem oda a honlapot.
" El is szólod magad most: Ha tárgyaknak tekintjük a magzatokat, akkor miért ne fényképezhetnénk őket?
Hát én pl., aki elítélem az abortuszt, mint kegyetlen dolgot, bizony nem tudom kimondani, hogy azok a tetemek tárgyak! " Ha elolvasod a mondatot, láthatod: nem azt mondtam, hogy tárgyak, hanem mondtam egy premisszát és utána egy konklúziót. Érveiden mindenesetre elgondolkozom. Az is elég rémes, ahogy leírják a műtéteket (idéztem angolul pár sort). Elég furcsa módja a vitának, hogy a véres valóság láttán homokba dugjuk a fejünket. A kérdések vizsgálatánál érdemes néha sarkítani. Hadd tegyek fel egy kérdést. Párválasztásnál mi számít előnyösebbnek: ha volt már abortusz vagy nem?
|
Előzmény: Törölt nick (441)
|
|