Mala88 Creative Commons License 2022.11.28 0 0 17379

Szia, nem dobott be hibát, az én kályhámat kettőből(hétvégén tudtam venni plusz egy kályhát a sajátomhoz ami ugyan olyan, gyári audi kályha vcds-el kommunikál) sikerült összeraknom.

Az egyik kályha vezérlője szar volt, ha itt találni másikat szívesen vételeznék.
A másik kályha első begyújtás utána nem akart újra elindulni amikor tesztelés közben kicseréltem a vizet. Így szétszedtem az első kályhát, belsöjét stb, megnéztem mi hogyan van. Szétszedtem a másodikat is mivel nem akart újra begyújtani, és a két kályha belsöjét megcseréltem, mert az a szivacs jobb állapotban volt. Nekiálltam újra tesztelni, így már első felfűtés után víz cserénél többször újra indult a kályha és nem dobott semmi hibát.

Sajnos másik kályhát ami faterom kocsijában van nem sikerült működésre bírni, próbálja elindítani a kályhát de újra visszadobja a hibákat, gyújtás előtt lángot észlelt, izzító gyertya,

flame was detected prior to combustion
glow plug / flame monitor interruption

érdemes ezt szétszedni, vagy vezérlő cserés lenne? (ezt egy kályhás szerelte, elvileg izzító gyertyát cseréltek már benne)

Előzmény: balabmw (17377)