na! ez már egy kecsegtető kilátásnak tűnik, a gyors tankolás tekintetében!? de egy ev moped, vagy kocsi több száz sebből vérziik jelenleg! ez csak egy igencsak nagy nyiltseb a témában... az más kérdés, hogy tovább" károghassak", kis hazánkban hány olyan hálozat létezik, ami ki tudná szolgálni az irdatlan áramfelvételt ehhez a gyors tankoláshoz!?, arrol nem is beszélve, hogy otthoni környezetben, több milliot saccolok forintban, egy olyan hálozat megvalosítására, ami ezt ki tudná szolgálni, ha egyáltalán, tudna az áramszolgáltato akár egy ilyen töltöhelyet is, létesíteni, bármelyik magánháznál??, és továbbgondolva, ha lenne az utcában 2-3-4, vagy több ilyen elektromos auto is, akkor az a mai viszonyok melett elképzelhetetlen számomra, hogy ne csak fikcio legyen ez a gyorstöttésdi. persze, ha mindez be tudna következni valamely csoda folytán, kis hazánkba is, akkor nagyot léphetne előre, az e kocsikázás és már majdnem egyenrangu fél lehetne a fránya robbanomotoros technikának?, de, ha be is következne a "csoda", azt el sem merem képzelni mindez hány millio ft-bol lehetséges kivitelezni?? a drága akkupakk és töltöhely és maga a kocsi árai. 20-25-30 milka??, vagy mégtöbb??? azt már most borítékolom, hogy mégkevesebb réteg tudná ezt megfizetni, mint akik, manapság elektromos szutykokat vesznek? ez itt magyarország, nem a dubaji köztársaság, vagy mifene!, ha csak arra gondolok, hogy tudtommal, Woodoo és Kiggyo is használt cellákkal operálnak, nem újakkal, ezzel mindent elmondtam, az anyagiak tekintetében? és, még ezek a használt cellák is annyiba vannak, mint egy öregebb robbanomotoros mopedauto, cusammen. . szerintem, jo sok évtizednek el kell telnie még ahhoz, hogy kis hazánkba is vállalhato napi szintű közlekedési eszköz legyen az ev moped, vagy kocsi! amig ez nem következik be, addig itt , ebben az országban megelőzte a korát és, drága játékszer, jo sok pézért!!! de, mindenképpen biztato, hogy legalább van már olyan akku, ami ugyanolyan gyorsan tölthetö, mint egy robbanomotoros mopedauto tankja, ha belegondolok, kb 10-15 év mulva, már én is hozzájuthatok ilyen cellákhoz, mire lesznek bontások gyári kocsikbol, mint most Woodooék a liion cellákhoz, persze a jobb technika, valoszínű, többszörös áron lesz elérhetö, még bontottba is, mint a mezei cellák? csak az érzékletesség kedvéért, megemlítem, hogy az én hibrid építésem, kb 2,5 milkába fog kerűlni, de igaz, hogy nekem új lifepo4 celláim lesznek, nem bontottak, de ez csak az alkatrészek árai, semmi munkadíj és egyebek... ennyi pézért szerintem 3, de tutti biztosan, 2 hagyományos mopedautot fullra felújítok, pedig az robbanomotoros mopedautokhoz sem occso az alkatrész.