lore
2000.03.13
|
|
0 0
1137
|
Bolas,
Már értem a 3sec-et! :-) Téged nem lehet legyorsulni!
Pénteken reggel 1/4 7-kor indulok, apámat univerzitinél kidobom, el Ivanicshoz, villamossal (BKV a feketelistámon, de ez a legésszerübb :-() uniba, amikor kész villamossal vissza saztán haza. Szal a megoldás a csekkolásra: Vasárnap otthon vagyok, bármikor zavarhatsz csak telefonálsz s akár házhozmegy a fekete-szépség!
A gyorsulási holnap este lesz a ringen. Asszem hivatalosan 7-8 fele kezdődik én 8 előtt nem megyek ki. Valszeg egy ezres a beugró.
Ja esetleg tok neked egy kis manit keresni, majd megbeszéljük. Jössz holnap? Otthon vagy holnap du.-estefele? Akkor lenézhetek (földrajzilag:-)) hozzád.
A polisz-ügyben nekem túl rizikós lenne segíteni, majd elmondom, pedig télleg szeretnék.
ketonék gyorshajtására van megoldás. keton ment be a zsarukhoz és megmagyarázta, hogy a fotón nem hiteles a kép, mert a filmen az ezüstbromid elöregedett ezért az expozíciós időben nem a lencse által befogott kép képződött le. Ehhez hozzácsapott 5-6 kémiai egyenletet a karbonilokról és ketonokról, az IQbajnok rendőr-ügyintéző emancipunci felvilágosodott hölgy nem akart tudatlannak látszani és bevette.
CYRUS,
Na?
lore |
Előzmény: Bolas (1136)
|
|