Kedves Udvari !
>> én a bizonyságomat megtettem. <<
Elhiszem, hogy így gondolod...
>>Én nem hátráltam meg semmilyen út elől Engem Kiragadott Isten Kegyelme (t.i. nem lehet kiérdemelni). <<
>>az én Lelkiismeretm nem az Újszöbetség <<
Akkor legközelebb légyszíves a SAJÁT lekiismereted SAJÁT szavait írd le, ne pedig idézgess helyette ! Ok ?
>>Kedves BIG4 a karma az ÖNMEGVÁLTÁST HÍRDETT <<
>>aki azt tanítja hogy az ember önön cselekedetei által meg tudja magát váltani az hazudik <<
Az talán tényleg hazudik, csakhogy én nem ezt állítom testvérem. Ki is nem értett meg kit... ?
>>és sajnos (pl te is) belesétálsz az ördög csapdájába. <<
>>És olyan leszel mint az Isten.!!!!!!!! <<
Aki olyan akar lenni, az szerintem is ördögre hallgat. Jómagam nem OLYAN kívánok lenni, hanem EGY ÉS UGYANAZ LENNI, tehát egyé válni vele ! Remélem érted a különbséget...
>>mint látható sok balga jár a széles kapun és kevés a szorosan. <<
Igen, ez valóban rendkívül jól látható... :)
>>Kivánom neked hogy Ismerd meg te is az Igazságot mert Isten Kegyelmes és Jó !!! <<
Ugyanezt viszont !
>>Mi köze ezen topichoz az Isten Előtt útálatos okkultizmusnak ??? <<
Milyen Teremtő az, aki előtt utálatos valamely teremtménye, aki utálkozik ? Kegyelmes és jó igaz ? Ez a TE Istened !
Gondolom felfedezted, hogy gyakran válaszoltam tömören ugyanazt: "Elhiszem, hogy így gondolod..."
Nos, remélhetőleg megértetted, hogy ezzel egyet nem értésemet kívántam neked tolmácsolni, de okát nem fejtettem ki. Azért tettem ezt, mert nem látom értelmét, hogy neked bármit is kifejtsek (és azt hiszem, itt a fórumon ezzel nem csak én vagyok egyedül így...). Egy papagájjal sem szoktunk eszmecserékbe bocsájtkozni, aki csak azt hajtogatja: Gyurrrrrika vagyok...
Tehát kérlek, ha nem muszály, akkor engem hagyj ki brilliáns okfejtéseidből és mást győzködj a "nagy igazság"-ról.
Üdv
Big