Espé Creative Commons License 2000.03.13 0 0 70
Igazán nem értem, mi a fenét akartok, jóemberek. Egy Heavy Metal fesztiválon mi más zenét akartok, mint pl. a Gamma Ray? Én sem akarom, hogy valami germán sör-virsli fesztivál legyen a vége, de hát hogy mit kell mindenkit lefikázni, azt fel nem foghatom. Igazán headbangelni, tömegénekeltetni (na, szóval hangulatot csinálni) ilyen zenére lehet. Lehet, hogy most én fikázok, de a sok beszívott Panterás nekem egyáltalán nem hiányozna.
Nem tudom, miért, de úgy tűnik, nálunk ez a true-Metal dolog nem megy igazán. Mindig jövünk azzal, hogy Magyarország így meg úgy igénytelen zeneileg, és akkor mást se olvasok itt, minthogy fikázzák pl. az egyik legreményteljesebb hazai bandát, a Demonlordot. Végleg attól padlózok meg, hogy asszongya: "ezt az Ossian, Pokolgép vonalat nem kéne annyira erőltetni". Szerintem aki ezt írja, az már a saját "fajtája" ellen lázad. Én speciel járogatok a hazai progresszív koncertekre, de azért bazira kíváncsi lennék, hogy az oda ellátogató 100-200 emberből hogy lehetne megtölteni egy Pecsát.
Én is szeretek rengeteg zenét blacktől (jujj!) thrashig, de ha már fesztivál akkor nehogymár valaki belekössön az Ossianba.
Még valami. Azt olvasom, hogy a Hammer nyomja a saját bandáit, és hogy még a végén belőlük fog állni a teljes hazai fellépőgárda. Hát kurvára remélem! Egy hazai Metal kiadó, aki tényleg az összes színvonalas bandát összeszedi, ráadásul mindenféle stílusban, és akkor még őket is van, aki leugatja! Mi lépjen fel a Summer Rocks-on, a Tankcsapda?
Hát ennyi. Lehet írogatni, tényleg kíváncsi vagyok a véleményekre. (sipospeter@freemail.hu)

p.s.: Supertzar tényleg MHH-s? Melyik? (Egyébként csak leborulni tudok előtte, az újság nagyon jó.)