PINGYI Creative Commons License 2000.03.13 0 0 30
Kedves Ellie!

Én is ezekre gondoltam, csak nem fogalmazódott meg bennem ilyen konkrétan. Igen, biztos az lenne a céljuk ezeknek az álmoknk, hogy felkészüljünk lélekben és a hozzáállásunkon változtatni tudjunk, ha kell. Azért vanak még aggályaim, hogymikor számítsunk az előre jelzett dolog megtörténtére? A múltkori rossz álmom óta nem történt semmi, egészen tegnapig. Ugyanis találtam egy döglött kutyát a kert végében. Gőzöm sincs kié lehet, de volt gazdája, mert van rajta nyakörv. Én nagyon szeretem az állatokat, mert védtelenek és kiszolgáltatottak az emberrel szemben. Nagyon sajnálom ezt a kutyust, pont olyan érzés, mint álmomban. Lehet, hogy erre utalt az a pár nappal ezelőti álom?

Érdekes, amit felvetettél, lehet, hogy ez tényleg segítség akar lenni (valóban mindegy kitől, mitől), hogy fel tudjunk készülni a nagyobb traumát okozó helyzetekre. Bár nem tudom, mennyire lehet egy közeli hozzátartozó halálára felkészülni, olyankor már nem marad más, csak a misztikum.

Nem lehet,hogy a visszatérő álmok előző életek eseményeit, helyszíneit elevenítik fel? Már ha ti is hisztek ebben.

Írok még egy érdekeset, igaz ezt nem én álmodta, hanem életem párja. Amikor az első gyermekünket vártuk, akkor halt meg a nagymamája,aki nagyon közel állt hozzánk, és nagyon várta a kisbabánkat. Amikor a kisfiam megszületett, azt álmodta, hogy találkozott a mamával az utcánk sarkán, elhozta hozzánk, hogy láthassa a kicsit. Én a mai napig hiszem, hogy tényleg megmutatta neki.

Hát most ennyi.

Üdv PINGYI

Előzmény: Ellie (29)