jeann Creative Commons License 2000.03.12 0 0 117
Tudok :)

Skácok előrebocsájtom, hogy alig konyítik a pc mélyebb rejtelmeihez :(
Valamikor összel tettem föl a M$ 2k-t. Biztonságot akartam a _nehéz_ napokra :) azóta nem láttam kék halált. Lehet, hogy csak hülyülök és nem emléxem ?:)
A konfig nem nagy durranás Aristo100, AmdK6-2 350, S3 Virge 4Mb és 32 Mb Ram. Ami ugyi -32 az ajánlotthoz képest. DVD-n kívül minden szar van rajta és 200 Mb fix swap.Miko' komolyan kell dolgozni (VB + Msdn + Sql) akko' +64 Ramot belenyomok. Azon még énis meglepődtem miko' 32 megán még Sql is vót. Ezt W95-el nem tudtam előidézni.
FAT 32-re települtam (szintén láthatósági okokból)szüz vinyóra, habár ajánlatos NT4-ről ápgrédelni (ha flancos cuccaid vannak). Van 2x4Gb és 2x2Gb (2 vinyó) valaki írta, hogy FAT 16-al 4Gb hm... számoljunk...
Van Boot Menagerem (és impresszárióm ... bocs) onnan indulok. Menü 1. W 2000, 2. W95, 3. Linux (ez most nem van mert nem bírtam beállítani a videó drivert és csak a képernyő 25%-át láttam).
Tény, hogy mióta egyre több mindent le meg felraqtam lassult (32MB), de a regedithez sem értek, hogy törölgessek.
Van mp3 (vinamp) is + minden szar felhasználói progi és mint láttyátok madzsar ékezet is...
Mindez egy 2128-as ver (R:)
Lehet, hogy csak valamit rosszul csináltam (?) de megy vagyok elégedve. W98-am ne vót arról nem tudok, de a W95-öt már csukott szemmel is tuttam telepíteni (és kellett is).

Gondom annyi vót, hogy eccer valaki mekpiszkált a Net felől és azóta

felek van valami tippetek biztonságot illetően ? ja és az 56-os modemem q-va lassú (RockWell) ezt, hogy tuggyam kimérni mert 28,8 K ír ki a tálcán.

Köszi ha van tipp és bocsi ha kicsit off voltam.

jeann
(aki jean)

Előzmény: jeann (116)