Vegyük akkor sorra, egyes szereplők sorsa hogyan zárult, ha esetleg valakit kihagytam, nyugodtan pótoljátok...
-Joe: motorral körbejárta a sorozat ikonikus helyszíneit, mielőtt elindult volna az őt ismételten felültető Renit megkeresni, mígnem a Budapest áthúzva táblánál kétes kimenetelű balesetet szenvedett
-MalacGábor: se kutyája, se macskája, ugyanúgy a kommuna lakójaként zárta sorozatbeli pályafutását, mint a kezdetekkor, csak 10 évvel idősebben, de legalább esetében - kevesek egyikeként - nem maradt elvarratlan szál az ő sztorijában
-Brúnó: összefeküdt, összeveszett, majd nagy nehezen végül bocsánatot kért Doles anyjától, tanári állása megmaradt az iskolában
-Lali és Virág: kerek lezárás egy esküvővel, bár az végül nem derült ki, hogy a belengetett elköltözés biztosan meg is valósul-e a jövőben, vagy maradnak a jól megszokott kommunában
-Szofi: Dolessel úgy tűnik, jól megvan, jelzésértékűen a csokrot is elkapta az esküvőn, de egzisztenciálisan és szakmailag se sikerült előrébb jutnia az évek alatt, sőt inkább hátrafelé tett lépéseket
-Doles: megtudta a szülei válását, ami felkavarta, de ezen kívül rendesen dolgozott és eltartotta magát, összességében neki pozitívan alakult a sora mindent egybevetve
-Dani: a legvégére visszatért a sorozatba lépésekor megtapasztalt balhés, alvilági énje az illegális bunyóval és doppinggal, záróakkordként Győrbe távozott a családjához rövidebb időre kiszellőztetni a fejét, nem alakult jól a sora a Virággal való szakítással és az utána következő kétes ügyekkel
-Kornél: az idegesítő, féltékeny, hisztis, ütnivaló lúzer csak visszaszerezte valahogy Fannit, Romániába indultak valami állatvédelmi akcióra Fannival, de Dani apjának felbukkanásakor megint az albérletben voltak, ki érti ezt...
-Fanni: összejött Kornéllal, ellopta az épülő gyárnak a terveit, utána elvileg Romániába ment volna a rinyagép pasijával, de itt megakadt a sztori...
-Livi: gőzöm sincs, minek hozták vissza 3 résszel a vége előtt, nem tett hozzá semmit a sztorihoz érdemben, mikor ott a terráriummal szerencsétlenkedtek az iskolában Rolanddal meg Petrával (ennyi erővel BaloghNorbit is reaktiválhatták volna a DJ-körútjáról, levágatta a hosszú haját friss képek szerint, szóval lett volna meglepődés a kinézetét illetően... :D)
-Tivadar: ő az egyetlen talán, akinek a szálait normálisan és egyértelműen elvarrták, ezt vártam volna a többi karakter esetében is
-Heni: sok vizet nem zavart Milán felültetését leszámítva, dolgozni egyszer sem láttam a szalonban, csak pletykálni és flörtölni ment be munka címén, de legalább cserébe jól nézett ki, és kevésbé volt idegesítő, mint az elődje, Tivadar (ettől függetlenül teljesen fölösleges karakter volt)
-Tekla: még az utolsó részekben is mindenkire féltékenykedett, sorozatbeli pályafutásának 90%-át is ez tette ki, szóval hű maradt önmagához, cégvezetőként pedig full életszerűtlenül egy lakóhajón poshad a kisgyerekével, és ez nem zavarja
-Márk: a sorozat végére teljesen átformálták a jellemét, abból álltak a napjai, hogy az öreg tanárnő után futkosott, nekem csalódás, mert amúgy az egyik legjobb karakter volt korábban, kiválóan hozta az alvilági, agresszív, megalkuvást nem tűrő macsót, akitől mindenki félt
-Petra: indokolatlanul sokat szerepeltették a végén sajnos, pedig egy végtelenül unalmas, sótlan és érdektelen nőszemély volt, átlag alatti külsővel
-Roland: belőle is egy lúzer pincsikutyát csináltak, bár én sosem kedveltem igazán, mert szerintem színészileg az egyik leggyengébb volt a sorozatban, de az ő karakteréből többet is ki lehetett volna hozni itt a végén
-Bori: egy csöngetésért és beköszönésért kár volt iderendelni gyesről, ezt a kivénhedt Karola is megtehette volna, hogy hazatér megnézni a kalácsképű lányát, akit elhanyagoltak a gondjára bízott személyek
-Áron: Carlos Sainz 2.0 kinézetre a csávó, igazából félbemaradt az a környezetvédelmes sztori, amiért őt behozták a sorozatba, max. annyi hozanatja volt ennek a szálnak, hogy a hisztis véglény az akciónak köszönhetően talált vissza Fannihoz
-Milán: a sorozat végén csak sodródott az árral, a Teklás viszonyon kívül érdemleges nem történt sajnos vele, pedig itt is ki lehetett volna aknázni a történetet azzal, hogy Bala bá hazajön kicsit még cseszegetni Bangkokból, azok a részek mindig szórakoztatóak voltak korábban, mikor a fater lábtörlőnek használta a fiát
-Karesz: féltékenykedett egy sort és kijött belőle az agresszivitás (jogosan) Bence irányába, de nem derült ki, hogy Mesi miért nem akart hazamenni a hajóra és az esküvőn is miért csak egyedül volt Karcsika jelen...
-Mesi: amint eljött a villából, le se kakkantotta a rá bízott kalácsképűt, nem érdekelte, hogy az jár-e iskolába rendesen, kivel szexel, vagy az apja hová tűnt, helyette őrlődött Bence és Karesz között, de legalább hű maradt önmagához és egy percet se tudott nyugton lenni...
-Bence: az egyik legjobb színészi tehetséggel megáldott szereplő és ismét le a kalappal az alakítása előtt, sajnálom, hogy nem kaptunk választ arra, mit lépett azután nem beszámítható állapotában, hogy eltűntnek hitték a társai...
-Rebeka: megcsalta a nagy szerelme az affektáló, újgazdag szőke tyúkkal, elviharzott a helyszínről, másnap még egy sort búslakodott a hűtőnél állva, de ez a szál se lett kibontva rendesen, a miértekre nem derült fény... a nevelőszülők felbukkanását is vártam, szép lezárás lehetett volna, ha arra hivatkozva magukkal ráncigálják külföldre a kis tejfeles szájút, hogy se az apja, se Mesi nem viselte már gondját és egyedül züllött a villában
-Lina: hála az égnek a vége felé már nem szerepeltették sokat, a hajóról is gyanúsan eltűnt, sosem volt ott a Bencés balhéknál
-Erik: na a kappanhangú, dörmögő, szegényes szókincsű barátom ténylegesen szőrén-szálán tűnt el egyik napról a másikra, persze nem kár érte, mert iszonyatosan irritáló egy hapsi volt, valószínűleg a készítők - még ehhez a szinthez - is roppant gyengének találták, azért rugdalták ki a sorozatból idő előtt
-Noémi: a végére egészen visszavett a sorozatos sz@rkavarásból, és még a nővérének a választását is sikerült elfogadnia
-Dávid: nem lett kifejtve, hogyan került bele az illegális bunyó szervezésébe, kicsit ilyen csapongó volt már a végén az egész karakter, néha elővették a készítők a semmiből, de konkrét sztorija a Bárós ügyön kívül nem volt