Újra itthon:
A filmben egy enyhén skizo-hajlamú homi fickó öldökölte halálra a barátait, a pizza6-ban NE egyetek lasgne-t!
Ennyit az offokról!
fargo elfelejtetted, hogy ketonéknak hétszázasuk van? Az a piros jó tuningnak de az már nem volvo. Viszont a másik (szép zöld) na az egyre jobban tetszik!
CYRUS,
felébredtél? Izgulsz? :-))) Egy-két sor van rajta valami volvos témában. Csak rápillantottam, most viszont nem találom itt az asztalomon, majd meglesz...
Novice,
sürgesd az autóváltást!
Bolas,
az autód télleg gyanús! Nekem is halknak tűnt, ez valszeg gyárilag így van, a tied meg rendben van. De szerintem is jobban megy mint kéne és ráadásul a fogyasztás sem rossz. Nem értem! Volt egy régi 1,5D golfom azon valamit lehetett tekergetni amitől vagy nem ment és nem fogyasztott vagy ment és evett rendesen. (asszem Bimmernek voltak hasonló tapasztalatai egy 500-assal) De nálad mindegyik oké. Szal mi lehet?
M3-ast? hehehehe :-))))))) Hiába engem is állva hagyott, mondtam én! 5,8-al versenyezni!!!
Egyébként ezt a képet már láttuk! Újat! Kapcsolódva Templarhoz itthon modemen engem is lassít, szal oszd be de ne hagyd abba!
Templar,
szvsz neked van itt a legtökösebb hobbid (szakmád?) ami ráadásul érdekes is. Nem akrok túrkálni az intim szférádban de van ebben valami skandináv relaxációs impulzív szenzitivitás is: Templar begördül a pofás kis ketteskével a hangárok mögé, fel a szkafandert és irány Zágráb! Hát nem filmbeillő idillitás ill. harmónia?
keton!
Amikor fargo elkezdte volna fejed leharapását akkor mi sutttyyyyy... kirántottunk volna hatalmas szájából!
Szal legközelebb ne bújj el. Bár biztos megismertünk volna a fehér kötényedről meg a kémcsövektől csörömpölő szatyidról! :-))))))))))))
doktor úr,
meg se látszik az a kis szépséghiba! Nyugi!
Harvester,
ver ár jú?
Ja, CYRUS én még fennt vagyok min. egy fél órát, addig írd már ide az F1 online címét.
lore