speaker elvtárs, bajtárs, pajtás!
Lássuk csak, primitív válaszodban hol is vannak az árulkodó jelek intelligenciádról és igazmondásodról:
Ne pazarold felesleges nagybetükkel a telefonköltségemet
Ha fele olyan okos lennél, mint a tíz éves fiam, akkor tudnád, hogy a betűk mérete nem számít bele a letöltés sebességébe, mert a betűméret egy néhány karakternyi vezérlésen alapul. Hogy megértsd: a nagyobb betűknek nem kell nagyobb telefonszámla mint a kisebbeknek. Nem mondható el viszont mindez az általad oly nagyra becsült Tappancs neoprimitívusz képeire! Minden egyes kép letöltése 5-6, esetleg még több hozzászólás méretével vetekszik. Tehát a telefonszámládat rajta kérd számon, ne rajtam. Egyébként a fórumra csatlakozni nem kötelező, úgyhogy teszek rá, hogy mekkora telefonszámlád lesz. Remélem nem tudod majd kifizetni.
kimoderáltatlak
Az édes anyádat moderáltasd ki, te tipikusan hatalomorientált basáskodó gennyzsák! Ha már nincs érv, jöhet a fenyegetés, majd az erőszak, és a gázkamra? Mi lesz a folytatás? Megveretsz? Küldöd az ügyvédeidet?
Én személy szerint nem sértgettelek
Az alábbi nekem írt levelek eseteit kivéve:
1 Az az állításod, hogy a te szervezettséged kezdeti magzati korodban alulmúlta a gilisztáét, az gondolkodásodból is látszik.
2 Ritka nagy hülyeség a kettőt egymáshoz hasonlítani.
3 Akinek a magzatról a földi giliszta jut eszébe az elmebeteg
Tehát vagyok hülye és elmebeteg, de legalább hazug nem, mint te.
Az igazmondástól távol eső kijelentéseid megkérdőjelezik az összes állításod valóságtartalmát! Ezt ugye nem bánod?
a megerőszakolt leányanya petesejtje úgyanúgy benne van a születenedő gyerekben, sőt apéldául a zsidók szerint csak az a meghatározó, így semmi problema a gyerekkel.
Ha ezt tényleg igy is hiszed, akkor nagyon sajnállak.
Azon kívül, hogy mely nép és mely vallás mit HISZ az apa és anya szerepéről, az a jelenlegi tudományos álláspont szempontjából teljesen lényegtelen. A hit ugyanis nem a biológia és fizikai törvényeken alapul, hanem az emberek vágyain és félelmein, épp ezért a hit nyújthat vigaszt az embereknek, de törvényeket és biológiai tényeket nem bírálhat felül. Az pedig közismert biológiai törvény, hogy a gyermeket az anya hordja ki.
Holnap tehát alapítok egy vallást - hisz az a mérvadó -, és halálbüntetéssel sújttatom az ivást és a dohányzást, hidd el ideológiát tudnék hozzá gyártani, például náci haláltáborokhoz hasonlítanám a részeg polgárok által elkövetett bűnöket, valamint rákenném az összes tüdőbeteg gyermeket a dohányzókra. Biztos lennének követőim, ha más nem is a hozzád hasonlók biztosan. (A félreértések elkerülése végett: nem iszom és nem dohányzom, és kurvára nem érdekel, hogy a szomszédom mivel mérgezi magát és a családját, s nem teszek úgy, mintha nekem osztották volna a messiás szerepét, és nem váltom meg a világot.) A kereseted hány százalékát utalod az éhező gyerekeknek? Vagy azok már nem számítanak? Persze, hadd szülessen minél több, éhezzenek csak, az messze van innen, nem kell észrevenni. Naponta 19000 tizenkilencezer gyermek hal éhen, te meg nem azokkal, hanem a meg sem születettekkel törődsz. Ezt teszi a vallás? Vagy csak a katolikus vallás? Vagy csak te vagy ilyen? Szerencse, hogy különbözünk, nem lennék büszke, ha a rokonom lennél.
az ilyen (engem megerőszakoltak) szöveg űltalában csak kibúvó szokott lenni a nem kívánt terhesség alól
Neked statisztikai hozzáértésed is van, mint láthatjuk. Még be sem tiltották az abortuszt, máris megsérted az összes megerőszakolt nőt, ne adja Isten, hogy egy is legyen a fórumon, egy petákot sem adnék a szemed világáért - már úgy virtuálisan.
Egyébként a terhesség miatt az anya életének veszélybe kerülésekor még a katolikus egyház sem ellenzi az abortuszt.
Szóval néha vannak jogai a magzatnak, néha meg nincsenek. De lehet hogy mégis számít valamit az anya? Á, azt azért nem hiszem.
Itt a vége, ne is válaszolj, úgysem azokra a dolgokra szoktál reagálni, amelyek sütnek a levelekből, hanem a mellébeszélés csúcsát döntögeted. De ezzel nem vagy egyedül ezen a fórumon...