syrius Creative Commons License 2000.03.11 0 1 515
Nagyon jónak tartom a fotoalbumos ötletet, annál is inkább, mert pont most vettem egy digitális kamerát és nem győzöm kattintgatni. Olyan ez, mint az első videokamera volt a hagyományos filmfelvevő után. Végre a befektetés után ingyenes a használata, nincs hívásidő, elveszett tekercsek, stb. Sajnos a múlt heti Niagarás kiránduláson még nem használhattam, de azért képek ott is készültek. Szóval szívesen csatlakozom. Ami a fegyvertartást illeti én ókonzervatív és fegyverellenes vagyok. Gondolom senkit nem sértek vele, de én semmilyen fegyvert nem adnék a homo sapiens kezébe, mert az olyan, mint gyufát adni 3 éves gyereknek. Egyszerűen potenciális gyilkosokat teremt az a helyzet, hogy bárkinek lehet fegyvere. Személy szerint a kedvtellésből történő vadászást is ellenzem. Szóval NEM KELL FEGYVER. Persze ezzel itt nem igazán pályázhatnék elnöki babérokra, (még, mert ha ilyen iramban irtják egymást a polgárok és a gyerekek, akkor ezzel a pacifista demagógiával is be lehet futni) Persze vannak sokan, akiknek a háztartásában lévő fegyver soha nem tenne kárt másban, de nem lehet különbséget tenni ember és ember közt, és akkor elvenni a fegyvert amikor már ez elsült késő. Persze ez egy használhatatlan vélemény. Ami az elnökválasztást illeti, nekem az ellenjelöltek voltak a szimpatikusabbak, Bush kimondottan ellenszenves és félek, hogy személységzavarban is szenved, képtelen kudarcot elviselni. ROSSZ ELNÖK LESZ. McCain szimpatikusabb volt, bár Goldwater-es barátsága számomra kicsit riasztóvá tette. A 60-as évek hirhedt szélsőjobbosa nem igazán jó ajánlólevél. Persze most más világot élünk. Egyébként még lehet, hogy a média kicsinálja Bush-t, néha úgy tűnt azon vannak, bár most, hogy befutóbnak tűnik enyhült az ellenállás. Emlékeztek Billy Hart esetére? Ki tudja mit ásnak elő Bush rovására. Biztos van valami a rovásán. Egyébként változatlanul elsősorban cirkusznak tűnik a superkedd és hasonló dolgok, kár, hogy lányegében vége, eldőlt a dolog, új szenzációk után kell nézni. Már várom is a CNN-en feltűnő új Breaking News feliratot. Üdv mindenkinek, hol vannak a régiek? Csatlakozzatok a foto albumhoz!