Boymadi Creative Commons License 2022.11.17 0 2 8677

Őszintén szólva szerintem Gottfridsson lenne a legjobb opció akivel Laugét és Nenadicot pótolni lehetne. Mindketten kiemelkedő játékosai a mai kézilabdának, míg akiket felsoroltál (szerintem) egyelőre csak tehetséges fiatalok, akikben ugyan van lehetőség, de még nem egy bl-t nyerni akaró csapat húzójátkosaként. Én pl. Simon Pytlicket is szívesen látnám... egyszer. Ellenben Gottfridsson jó korban lévő, top játékos. Szóval én remélem, hogy ő lesz. :) Az említetteket csak Ligetvári vagy Casado helyére tudnám elképzelni, de ez nem hiszem, hogy opció.

Még annyit jegyeznék meg, hogy szerintem egy Gottfridson, Mahé és El-Deraa hármas bármilyen meccsre elég lenne. A rövid oldalról lehet akár kettőt is cserélni, amikor nem, arra pedig El-Deraa kiváló kettesvédő. Hármasvédőt támadásban, átlövőként a pályán tartani, ma már szerintem luxus és épp ezért a top csapatoknál ritka is. Persze egy teljes szezonra nem lennének elegek hárman, de rajtuk kívül még ott van/lesz Casado és Ligetvári. Ennyi játékos szerintem pont elég is lenne, különben megint lehet sakkozni, hogy kinek nem jut elég idő, meg ki maradjon ki.

Előzmény: kovi1123 (8676)