Szigi: Hát ha magam vagyok, nem jövök erre rá, az tuti. Illetve lehet, hogy egyszer mégis eszembe jutott volna ez a megoldás, de én egész más vonalon kerestem. Elakadtam az ikonnál. "Hogy kerül ez ide?", ez volt a fő problémám. Ennek az értelmét kerestem, és a rajongósokkolás eszembe sem jutott. De akkor tulajdonképpen nem is lettem olyan sokkal okosabb, mert Te sem érted ezt az ikon vonalat a dalban. Azért köszi az eszmefuttatást, nagyon szép volt:-)))))
De talán ez a dal az, amiből a legjobb átköltések születtek. Nikon, flakon, stb.
Ja, és Ákos szerintem mindíg cinikus. Alaptermészet, vagy nemtommi. Ez egy darabig vicces, utána unalmas, aztán meg nagyon ellenszenves. Ezért mindíg csak az interjúi elejét nézem meg. Aztán megunom.
És azt tudtátok, hogy imádja a szecessziót? És a kedvenc regénye a Szindbád. Ezt is egy interjúban mondta(de még az elején:-)) ).
Uj maxi: Lehet, hogy Ákos is csinál egy One caress-t? :-))))) Jó lenne.
De ha már így szóba jött a DM albuma(mert szóbahoztam:-)) ), a Songs of faith, and devotion: Na az sem lehetett semmi, amikor a felnyírt hajú ősmodeosok meglátták Dave-et, aki úgy néz ki, mint egy rozzant rocker. Páran tökönszúrták magukat, az tutui:-))))
Pont ellenkező az ok. Dave megnövesztette a haját, Ákos meg levágatta. Viszont az érdekes, hogy Ákos népszerűségét nem viselte meg annyira a váltás, mint a DM-ét.
Vajon miért? Szigi, várom a válaszod, de ezt inkább a Dm topicba, mert szerintem itt ez senkit nem érdekel.
Ja, és ha jó dalszöveget akartok olvasni, akkor melegen ajánlom Szigi lapján a Popular ki nem adott dalait. Eszméletlen jó!!! Méz és méreg rulez!