Sziasztok!
Kedves ShaReRe!
Igen, ezek az előrejelző álmok nekem mindig negatív történésekkel kapcsolatban jönnek.
Viszont (ki segít megfejteni?) vannak visszatérő álmaim, 3 kategóriába soroltam őket:
1. EZT NAGYON SZERETEM! Házzal kapcsolatos. Az álomban egy házban vagyok.Ez nem mindig ugyanaz a ház, viszont az érzések és a körülmények ugyanazok. Tehát: ez mindig egy félkész, befejezetlen ház. Bár furcsállom, hogy ott vagyok, mégis tudom, érzem, hhogy ez az én otthonom. Bár befejezetlen, mégis már benne lakom és belülről teljesen, nagyon színvonalasan be van rendezve. Belül a fehér és a fém (króm) jelenléte jellemzi. De nincs befejezve: vagy nincs kívülről bevakolva, vagy a kertje nincs beültetve stb. Tegnapelőtt is ezt álmodtam, ott meg a tetőn volt két nagyobb, vízcsepp formájú nyílás (beesett az eső), én pedig azon gondolkoztam, hogy üveggel kéne befedni, hadd jöjjön be a fény.
A házban nagyon jó , kellemes, és egyben furcsa, kicsit különös, titokzatos érzésem van.
2. Utazás: mintha kirándulnék, vagy várost néznék. Nagyon részletesen bejárok ismeretlen helyeket, ahol ébren sose jártam (vissza is tudok emlékezni rájuk). Ezek nem híres helyek, általában nem is tudom, merre járok. Viszont egyszer (egy vidéki kirándulás során) felismertem egy helyet, ahol álmomban már jártam.
3. Repülök: először azt hittem, repülőgépen. De láttam szembejönni más ilyen járgányokat is, és rájöttem, hogy nem. Ez egy futurisztikus kép: autó helyett repülő cirkálókkal közlekedünk, ami halk és nagyon gyors. Egyszer ki is estem egy ilyenből, vízbe pottyantam és nem volt rossz! :-)
Üdv: Ellie