Space Hamster Creative Commons License 2022.11.10 0 0 15834

bedobtam, de visszahívtak ... 

viszont hétfő óta elfelejtettem szedni a gyóccert a reumára, és jobban vok ... ha ez így alakul, akkor átcsapok takkerbe .. feltéve, ha lesz igény rá ... 

nem embernek való .. aszittem lesz változás, de nem ... 

a nénimet a süket-demens váltókolléga teljesen ... kiradírozta a maradék agyát, a tévében 72-sen ment az M1, és a néni mellett ordított a Kossuth ... ha eddig nem volt hülye, akkor most végképp az. csendkúrát tartunk ... 

nem tom, most ki van mosva az agyam. 

egy olyan emberrel vagyok, aki bármit csinál, előtte-közben-utána közvetíti, narrálja, konstatálja a cselekedeteit. a leghétköznapibb ügyekre kell itt gondolni. pl. "Akkor most megiszom a vizet. megfogom a poharat, és megiszom belőle a vizet. megittam a vizet. leteszem a poharat. kiürült a pohár. megittam a vizet belőle. Akkor most fölállok. így ni, fölálltam. megkeresem a botot. ott van a bot. most odanyúlok a bothoz. odanyúltam a bothoz, és most megfogom. Megfogtam a botot, és most kimegyek. Hova megyek?Ja, odamegyek az előszobába. Akkor most elindulok az előszobába. Megyek oda az előszobába. stb ... kinyitja a szemét, és rákezdi ... akkor most kinyitottam a szememet ... Guantanamo ... 

nincs agyam ... 

totál leoffolta az ukrán demens ... 

Előzmény: MrJones512 (15832)