lore ON...
Igen fargo, arra az általad bepastezott 780 belsőre gondoltam, szvsz nagyon állat! Hogy én is hozzászóljak az általad (egyedül csináltad? gratula!) készített immár kettes verzióhoz. Szvsz ezt már nem kell finomítani (tudom, hogy már nem, is lehet), amennyit esetleg leheten (én nem tudom hol) az már nem oszt nem szoroz az Ivanicsnál. A lényeg, hogy lássa nem egy kitépett kockés papíron írtad a metron munkába menet (fargo metron hahahahahah :-))))))
Valent-barátok baráti társasága... :-))))))))))))
fargo, Bolas: az a kép fake? Ti nem láttátok a garázsomat! :)) Bolas te meg ne fotózz engedély nélkül, nem azért vittem ki a mezőre a kedvenceimet!
Bolas!
Tartsd meg aktivitásod, ha megvan aki betörte a hátsó lámpád akkor szólj segítek kiherélni, majd lenyeletni vele. De most irány a bontó hátsó lámpáért (és első lökhárítóért).
Ezek a képek honnan vannak? Mert nem azonos forrásból tehát furcsa. Apád nem a Volvohángerinél dógozik? Ha vannak analóg formában is akkor hozhatnál szombaton...
CYRUS,
élsz még?
Szerintetek hányan leszünk? Vagy ez kiszámíthatatlan mert nem tudni, hogy hányan jönnek a kettesklubból?
Volvo2xxx,
szerintem az Ivanics nem jó ötlet. Az ember a tapasztalatok alapján ítélkezhet, melyek ezek szerint neked nem jók, de szvsz a többségnek igen (főleg compare with Valent).
Templar,
Megvagy még? Készülj az eszmecserére :)
VOlVore