Zimacharles Creative Commons License 2022.11.04 0 0 351

Hali,

külföldi fórumokon írogatják, hogy a klinikáknál bevett szokás a finaszterid ajánlása a pácienseknek a műtét mellé, mert a meglévő hajad ugyanúgy elhullik.

Azt rosszul tudod, hogy itthon nem kapható, ugyanúgy forgalomban van Magyarországon is, csak a bőrgyógyászok kevésbé szeretik kiírni. Azt hiszem a teva forgalmazza, külföldön van 1 mg-os is, ami hajhullásra ajánlott, itthon azt hiszem csak az 5mg-os.

A klinikáról nem tudok nyilatkozni, elég újak, a honlapjuk alapján sem végzik túl rég óta, vannak kint eredményeik, de nekem inkább egy marketing alapú cégnek tűnik. A kevés tapasztalat általában negatívum. Itt többen írták, hogy a Hairhungary-vel jók a tapasztalatok, ők végzik a szálankénti hajbeültetést legrégebb óta itthon, vagy van ez a Sikos nevű sebész, aki állítóag nem túl szimpatikus fazon (amellett, hogy sík kopasz), és ahhoz képest, hogy 25 éve csinálja, nekem annyira nem meggyőző, de ez magánvélemény. Vagy mehetsz külföldre, de szerintem az ilyen marketingelt helyekkel érdemes vigyázni, külföldön is ez van.

Előzmény: jhhrrm (350)