Puding19 Creative Commons License 2022.11.01 -1 1 12720

Kösz, jó fej vagy, hogy megosztottad. Provokálásként is írtam a bejegyzést, - gondoltam, hogy mások is agyalnak már és tesznek-vesznek e téren. :) Én csak félművelt vagyok a témában, abból indultam ki, hogy ahonnét valami kifolyik, oda be is lehet tölteni, - a párom osztrák csaj, Wienben élünk, de a magyar oldalon van egy tanyánk, közvetlenül a vasfüggöny vonalát látom a hegyről. Mivel így 70 felé is szeretek tanulni, ezért sokak véleményét, tapasztalatát elolvasom e témában. Osztrákban lehet használni, - csak be kell jelenteni, hogy van. Itt tiltják, mindenféle indokkal...pl., hogy ha a fesztelenített hálózaton szerelő dolgozik, akkor esetleg a visszatöltés így, meg úgy...erre azt mondom, hogy a kismegszakítóval szabályozni lehet, vagyis le lehet válni a rendszerről, hogy ne szökjön ki a saját hálózatról a nafta, hogy leesenn az manus az oszlopról. Itt a házban amúgy 3 fázis van,- de ismétlem. Félművelt vagyok. Így aztán a gyári, kész megoldásokban gondolkodok, de most beleraktad a fülembe a bogarat, hogy hozzáértővel  konzultáljak. Ezt példaként küldöm:https://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/d/balkonkraftwerk-1580-1600wp-trina-solar-mini-solaranlage-plug-and-play-mit-hoymiles-hm-1500-microwechselrichter-540911281

Előzmény: dhpage (12718)