Egységsugár Creative Commons License 2000.03.08 0 0 13
Tok jo buli az egesz... :-(
Szoval ez ugye egyreszt nem feltetlenul igaz, masreszt nem ez volt a kerdes. Kedves Tasztaltarsak, nem lehetne megis nehany trukkot itt osszeszedni, sallangoktol es vitaktol mentesen gyujtemenyt kepezni beloluk? Mert a polgari szolgalat meg rendben van, dehat az is folosleges kotottseg, papirmunka, stb.

En most hallottam egy olyatn modszert, hogy a haziorvostol kell kerni egy beutalot egy pszichiatriai kivizsgalasra. A vizsgalaton le kell szogezni (Oszinten!), hogy nem akarok katona lenni, ehhez kapcsolodoan gyakran vagyok ideges, ongyilkossagi gondolatok foglalkoztatnak, nem birom, ha valaki parancsol nekem es ideges leszek a horkolastol. Erre mentesiteni szoktak, mert mostanaban az a hozzaallas (allitolag), hogy aki nagyon nem akar menni, az ne is menjen, mert abbol csak baj lesz.

A pszichiatriai kivizsgalas tenyebol pedig nem lehet kesobb baj, mert azt a sereg elvileg koteles titokkent kezelni, ha pedig megsem, akkor barkinek meg lehet mondani, hogy csak a katonasag meguszasanak celjabol volt.
Ahol (pl. munkahelyien felveteli interju, stb) ezen kiakadnak, oda ugysem erdemes menni.

Előzmény: Törölt nick (8)