Üdv kollegák,
Azannya! Ennyi hozzászólás még nem volt egy nap alatt! Szép termés, csak így tovább. Szerintem egyébként nem baj, ha sokan és sokat csacsogunk itt, nem kell halál komolyan venni az on-topicolást. Ha jó a társaság, akkor hadd szóljon. A BMW-s topic meg úgy tök jó, ahogy van :-)
Kösz a nagynyomású mosó gépek felajánlását, de a kocsit az Ivanicsék kozmetikázzák, sokkl olcsóbb így, mint külön-külön megvenni az összes műanyag-, króm-, felni-, bôr-, fa-, kárpit és mittoménmi ápolóanyagokat. Ráadásul nem kell 2 napot szöszölni a munkával -- sokkal szakavatottabb kezek fogják gondozni, mint az enyém. Azért kiváncsi leszek, mennyit használ majd a polírozás az elsô sárvédôknek. Tavaly is leápolta már egy másik társaság, de akkor matt maradt, ezen a mostani banda csak mosolygott. Jó lenne, ha sikerülne, mert akkor csak a motorháztetôt kell majd fényeztetni.
Külön köszönet a 780-as képekért, GYÖNYÖRŰEK!!! A 780. hozzászólásról sajna lemaradtam, az utóbbi napokban kénytelen vagyok szana-széjjel dolgozni magam, ez történt éjjel is, meg ma nap közben. A holnapi nap sem lesz sokkal különb, de a hétvégém szabad. (NANÁ!!!)
Akik kérdezték a Volvos tali helyét, azoknak mégegyszer: szombaton, 11-én de. 10 órától lesz gyülekezô a budakalászi Cora áruház melletti Brico Store áruház parkolójában. Odatalálni a Szentendrei úton lehet, Szentendre felé haladva a Cora ki lesz táblázva, és az út bal oldalán már meszirôl látható. Ott sok Volvot kell keresni egy kupacban, az lesz a Tali. Jöjjön, aki tud!
A találkozó programja elsôsorban az ismerkedés, rácsodálkozás, nyálcsorgatás és próbálgatás. Másodsorban az alakulófélben lévô Volvo Klub megvitatása, illetve effektive megalapítása. A klubot szervezô srácok úgy tervezik, hogy dél körül el lehetne vonulni Dunabogdányba, ahol egy étteremben foglaltattak helyet, és itt kerülne sor a Klub alapító okiratának ismertetésére és aláírására. A bökkenô, hogy az étteremben a rendelkezésre álló helyek száma véges, ezért ha valaki jönni akar, az idôben jelezze Szôke Gergônek. (Telefonszáma valahol 100-130 hozzászólással lehhebb.)
A holnapi napra jelentkeztünk be Szerencsés Árpival az Ivanicshoz, a Klubot ismertetendô és az ô álláspontja iránt érdeklôdendô. Mivel egy ilyen találkozót szerintem nem szerencsés ôrsgyűléssé degradálni, és mivel bejelenteni is csak 2 fôt jelentettünk be, ezért arra kérem az erre jelentkezôket, bízzanak bennünk, a tôlünk telhetô legjobbat fogjuk nyújtani, és holnap a lehetô leggyorsabban be fogunk számolni a fejleményekrôl.
Ha minden igaz, a Szôke Gergô már felhívta a vezérképviseletet, hamarosan rá fogok csörögni, és meg fogom tudni, mi történt.
Long Live the Swedish Bricks!
fargo
(aki ma egész nap Volvo nélkül volt, és holnap is nélkülözni fogja azt, ezért lelkibeteg.)