away_alone Creative Commons License 2022.10.31 0 2 48965

Elsők közt írtam egy előzetes ÁÁÁÁÁ-s :) örömódás véleményt a hazai koncertről hozzánk, ide, persze tudnék még írni rengeteget és fogok is...

Most viszont, hogy vissszakerestem ennek a Jasonos dobmaratonnak a kapcsán, hogy volt e már egészen 2013 setlistedig (rákerestem a hsz-ek közt Mexikóra), nos ott a közvetlen 2013-as év, ráadásul Robert szülinapja körüli hsz-ok környékén olyan számomra durva zenekari fikázássort olvastam, hogy én kérek elnézést! :( Erre az ottaniakra majd még lehet visszatérek.

Ami pedig az ott tapasztalt kellemetlen nézőtábor kb. negyedét illeti azt sajnos tartom.

A lábam pedig egész koncert alatt kampón volt, bár valóban feledgettem a kúra alatt, kifelé még azt a tyúklépéses tempót i alig vittem ki, konkrétan másnap alig bírtam ráállni, hogy kijussak az 1-es villamosig, a köpésnyire lévő Ricthter panzióból, és a nagydombon ki haza. Pénteken úgy volt munkába megyek, fel sem bírtam állni rá, nem mentem, bottal megyek a muszályra, és azóta itt fekszem felpolcolt lábbal, és nem kis gond van vele. Szóval nekem 'szépen' összejött, és nagyon örülök, hogy ennek ellenére még odáig eljutottam, mert komolyan gondolkoztam rajta, hogy ki fogom e bírni...ez van, mi is öregszünk nyilván, de én is röhögtem magamon, hogy bazki ez már nemigaz menjél már te nyomorult bicebóca, legalább most ne hagyj cserben. :D

Előzmény: love cat (48957)