Laci Há Creative Commons License 2022.10.30 0 0 48952

AZON megy most nálam a lamenta, inkább gondolatözön, hogy ezeknek az általunk ismert semigod-szerű lényeknek, milyen eszméletlen erős immun és testi felépítésük is van. 

64 meg 63, meg feljebb meg lejjebb is vannak korban.

megettek ittak azért bőven életükben meg szívtak hozzá ezt megazt.

aztán kb 1700 koncertet adtak, volt h egy nap 2-t. (korai időszakban).

volt h napokig éltek kulturáltnak nem nevezhető körülmények között.

és akkor 2022, azaz jelenidő:

kb. 70 nap alatt lenyomnak asszem 44 koncertet, egyenként 160 perceseket. ha jol láttam, van, hogy 3 (!!!) egymás utáni napon is fellépnek, nem is egyszer, hanem többször. 

végig kell állni, végig kell dolgozni, beöltözéssel, csekkolással, aztán vagy szálloda, vagy turnábusz, fürdés, alvás-pihenés.

emberek, ez az együttes annyira vérprofi. 

mindig végtelenül tiszteltem őket (szerintem 30 év bizonyítja), de ez amit láttam, 2 este, ez valami elképesztő.

és akkor nem érdemes elmenni szó nélkül még:

1.,1998-ról, mikor robi hol lerészegedve pacsizott rajongókkal a stageről (lásd pl. lyon), vagy szinte bel*szart bizonyos újságírói, meg rajongói kérdésekbe.

2.,robert hangja a pesti cold-on, vagy akár bécsben is, olyan kristálytiszta, mintha most ugrott volna le a demofelvételről, és készülne fel a studio verzió feléneklésére.

3.,lelkileg, testileg egészségesnek tűnnek. kivéve perry akit kissé összeaszaltnak látok, szegényt. 

remélem midnen ok nála is.

bár nem írtam ide a koncertekről élménybeszámolót, és valszeg nem is most fogok, egy nagyon jó érzésemről nem felejtek el szólni.

1995ben ismertem meg egy L. nevűú barátomat, együtt jeártunk fősikolára, együtt is végeztünk. 2006 után elsodort sokáig egymástól az élet szele, de tavaly összefutottunk és megittunk egy sert és elnosztalgiáztunk. aztán m,aradt a viber meg sms. tavaly szétemlítette a forest pinkpop élő verzióját 19-ből, h az mennyire franko. hát az. mondom magamban. 1 hónapja kérdezte milyen dalok lesznek, hát mondom, lesz 3-4 uj, meg dark, meg táncolós, ugy készüljön, h teljes spektrumból, meg megjósoltam h 27-28 dal.

aztán koncert előtt nap ir viberen h jönnek, 15 éves lányával, meg asszonnyal. mondom mivaaan?

merthogy a lánya 4 hónapja beleőrült a cure együttesbe, és most élete legnagyobb zenei élményére készül.ééés OOTT is voltak. látták rajtam a kitűzőket, volt rajtam vagy 10, mondja a kislánya h ezek de jók, hát mondom tessék, itt van ez a marék, maradt rajtam 2-3, itthon vagy egyébként is kb 300.

az egész családnak nagyon tetszett a koncert nem hitték h ennyire jo a cure.

végülis én ezt mondtam L. barátomnak 95 óta:-))

végre megértette.