Rég jártam erre! Azt hittem már ténylegesen zárják le a szálakat, hiszen nem sok idő van már hátra?! De nem!
- Meglepődtem már október elején is, hogy Bencét visszahozták a sorozatba! De minek?! Mi történt azóta, mit tudott mutatni?! Azon kívül hogy hol ilyen, hol olyan hangulatban van? Hol az elvonási tünetek miatt szenved, hol azért mert harcolni kell Mesiért. Hol azért, hogy éppen milyen fázisban tart gyógyulása! Szórakoztató? Nem! (A jóvágású, jóképű srácból egy roncsot csináltak még nézni is rossz! Azt viszont ismét el kell mondani, hogy jól játssza a karaktert! De ezt tudtuk az előtt is, amíg nem hozták vissza!)
- Nem volt elég Bence, Dávid nyűglődését, cirkuszait nézni drogügyből kifolyólag, most ugyanezt eljátszák Joe-val is?! Miért kellett ide ez a Zsombor ügy?! Hogy a néző Joe-val szalagáljon a kórházba? Hogy azt nézzük még a sorozat végéig, hogy Joe teljes letargiában van Zsombor miatt. Sőt, fel sem akar már kelni, és a lakótársai gondterheltek, hogyan segíthetnének rajta?
De majd az élet megoldja és "felkelti", ha jön érte a rendőrség. Most kinek hiányzik ez is?! Kórház, egy ember válságos állapota? Nem elég Bence drogos karaktere, még egy cirkusz Zsombor miatt is.
Lesz még egy pár álmatlan éjszakája Joe-nak is. Kellett neki azt kiabálni a lakásfestés után, hogy " szeretne ebben a pazar lakásban lakni egy rakás fiatal között. " Hát, jah! Szükség van a szép lakásban, a olyanra is, mint meztelen, dőre-pőre Lali. És még sorolhatnám, de nem teszem! Két-három hét múlva, már úgysem lesz jelentősége semminek, okafogyottá válnak a mondatok is.
- Írtátok lentebb, hogy november 11-ig biztosan tart a sorozat. Beleolvasva az előzetesbe, és annyira nem fog történni semmi előremutató, lényeges dolog, hogy már úgy érzem nem bírom ki fél lábbal a sorozat végéig! :))) Ráadásul tudom, hogy a beígért nagy durranás csak marketing duma.
Node mit is mondjanak ?! Azt nyilván nem fogják a néző orrára kötni, hogy csak szenvedés, töltelék potyogtatás lesz, hogy car sem fog történni, de azért nézzétek! :) És én meg továbbra is várom a nagy poént a végére, mert "azt ígérték".............