WooDoo Creative Commons License 2022.10.30 -2 0 49839

Sajnos te nagyon mellényúltál azzal a kocsival, fényévekre van a gyári állapottól, kb olyan, mintha valaki házilag barkácsolta volna. Nincs ezzel semmi gond, a Stellám is ilyen, de mivel én építettem, javítani is tudom. Egy elektromos rendszer javítása sem bonyolultabb feladat, csak másféle tudás kell hozzá, mint egy diesel motor javításához.

Megmutattam két szakembernek is a kocsidról készült képeket, mindkettő azt mondta, hogy ilyen állapotban nem nyúlnak hozzá. A kiszerelt vezérlő javítása megoldható lenne, de szerintem nem azzal van ott a gond.

Bő 10 éve barkácsolgatok elektromos járgányokat, de előtte én is a diesel motoros mopedautóimat szerelgettem. Ha valaki nem tudja saját maga javítani a kocsiját, ugyan akkora szívás neki egy széthullott variátor, vagy egy kiégett hengerfej tömítés, mint egy elfüstölt kondi a vezérlőben. Csak annyi a különbség, hogy az elektromos hajtás hosszú évekig képes hibátlanul működni, a diesel motorost meg néhány havonta tuti szervizelni kell. Én nagyon elégedett vagyok azzal, hogy 2,5 éve csak az ablakmosó tartály utántöltése miatt kellett felnyitni a motorháztetőt, nem sírom vissza azokat az időket, amikor néhány havonta bele kellett bújnom az olajtól retkes motortérbe.

Előzmény: Bakancs4 (49835)