supertzar Creative Commons License 2000.03.08 0 0 815
Zero,
Bocs, ha megsertésedtél, de már ne is haragudj, elég mimóza lehetsz. A Zerovics nem sértés volt, hanem kedveskedés, mások nickjei is szoktak itt alakulgatni.
Szerintem elég precízen kifejtettem, hogy mi történt a WF-szel. Nem volt szándékomban semmi lekezelőt mondani.
Inkább az lehetett fura, ahogy Te ide beérkeztél ezzel a "remélem, jövő hónapban előbb jelenik meg az MHH" beköszöntő szöveggel. Mintha mi direkt arra utaznánk, hogy késsen már a nyomda pár napot.
És hát ugye volt már egy-két velünk kapcs. velős megjegyzésed másutt is. Spongyát rá!

Araya,
crowe mesternek nem van hozzáférése, de majd tolmácsolom neki a gratulát.

Amúgy a QR nagy bucska volt Prágában, már anyagilag értem, tehát valahol érthető, hogy a magyar szervező, ha tényleg volt ilyen, nem merte bevállalni. Egy QR produkció 5-600 nézővel egyszerűen veszteséges.
Nemcsak itthon, hanem még Németo-ban, Eu-ban is, ahol több koncert is elmaradt vagy került át kisebb termekbe. Az emberek többségénél, ahogy nálad is, az Operation meg az Empire a király, a grunge éra nem jött be, az O.M/E meg már 10-12 éve volt. A régi hívek közül egy csomóan már nem követik a zenéket, az újak meg mondjuk Dream Theatert hallgatnak.