Kedves Big4 !
Én elnézem hogy másként vélekedtek én is így vélekedtem meg is tudom érteni hogy így éreztek de mivel ez tényleg tévelygés így hívom fel szives figyelmeteket hogy csak egy Út van ami az életre visz így a többi halálra.
Én nem tudom hogy ti mit gondoltok a szívetekben de mivel Nem tudod mire vonatkozik a Jó Lelkiismeret válasza (nem tudod a megfejtését:))
így el kezdesz személyeskedni és vádaskodni.
NA a Jó Lelkiismeret válasza az Újszövetségben
az a Bemerítés vízbe mikor az ember válaszol Istennek, miután megtért és kéri a bűnei eltörlését és eltemeti a romlott Óemberét a vízsírba hogy meghaljon és feltámadjon az Újember krisztussal együtt.
NA ennyi a Titok :)))
Tehát csak annyit Kívántam Neked hogy Tudjál válaszolni az Isteni hívásra ,hogy élhessél.
Köszönöm hogy felhívtad figyelmemet hogy csak Jézus szavaival foglalkozol és hogy az Ószövetség már érvényét vesztette.
Hát akkor itt vannak az Úr Jézus Szavai hiszen ezekre hallgatsz és én hallottam a figyelmeztetést:))
Tehát nézzük mit mond Jézus
Lukács evang 16:17 Könnyebb pedig a mennynek és a földnek Elmúlni, hogynem a törvénybôl egy Pontocskának elesni.
Máté evangéliu 5:18 Mert bizony mondom néktek, Míg az ég és a föld Elmúlik, a törvényvbôl egy Jóta vagy egyetlen pontocska el nem Múlik, a Míg minden be nem teljesedik.
A törvény alatt Mózes 5 könyve a zsoltárokat és a prófétákat érti :)))
Szóval mikor lett érvénytelenné ???
AZT mondta nem hogy minden szó még a legkisseb betű is be fog teljesedni az Ószövetség könyveiből, és ez így is van volt és lesz.
Aztán még nézzük mit tanít az Úr Jézus
Máté evangéliu 5:17 Ne Gondoljátok, hogy jöttem a törvénynek vagy a Prófétáknak eltörlésére. Nem jöttem hogy eltöröljem, hanem Inkább hogy betöltsem.
Máté evangéliu 5:18 Mert bizony mondom néktek, Míg az ég és a föld Elmúlik, a törvényvbôl egy Jóta vagy egyetlen pontocska el nem Múlik, a Míg minden be nem teljesedik.
NO COMMENT
Szia