Fórumbetyár
2000.03.08
|
|
0 0
375
|
Tisztelt egybegyűltek!
Tisztáznék néhány fogalmat, ha megengedi a nagyérdemű.
1. A "kaparászók" tudtommal az anya engedélyével végzik a dolgukat.
2. A katólikus egyház - tudvalevőleg cölibátusban élő - vezetői hoznak olyan törvényeket, amelyeket az életmódjukban gyökeresen eltérő hívőknek és nemhívőknek is be kellene tartaniuk. Ez az egyházi diktatúra. Ráadásul nyomást gyakorolnak a világi kormányra is, még szerencse, hogy nem kezdenek ördögűzésbe!
3. A magzatelhajtást mindig is a katólikus egyház tiltotta, és mióta világ a világ e tiltás ellentétben áll az asszonyok szabdasághoz és döntéshez való jogával. Ez még csak elment a feudalizmusban, de manapság, mintha demokráciában élnénk.
4. Kérem jelezze mindaz a magzatelhajtást ellenző fórumtag, aki már elköttete az ondóvezetékét, ebből is látnánk, hogy komolyan gondolja. Vagy csupán bort iszunk és vizet prédikálunk?
5. Aki az alábbi szöveget aki leírta: nyilvánvalóan elmebeteg
A nácik még csak euthanáziáztak, a liberálbolsik meg csak Magyarországon az utoló 50 évben több millió embert tettek el láb alól a legbestiálisabb módon.
6. Akkor is így gondolkodnának a fórum férfitagjai, ha volna egyszerű módja a magzat hasüregbe való beültetésének? Például Satya vagy cogito kihordanátok egyet, kettőt vagy nyolcat?
(A félreértések elkerülése végett: Férfi vagyok, három gyermekkel.)
7. Egy vegetáriánus ne akarjon meggyőzni engem arról, hogy miért is TILOS nekem húst ennem (értitek egyáltalán?), hanem rágcsálja szépen a salátáját, engem meg hagyjon harapdálni a disznósajtot.
|
|