Most már bizisten azt sem értem, hogy milyen "hálózatról" beszélünk?! Hálózat?! Keresztanyu/Róza mama, mint a hálózat feje?! Hiszen tényleg nem csinált semmit! Mozgásában korlátozott. Testi adottsága sem tette alkalmassá arra, hogy aktívan a "hálózat feje" legyen! Hiába eresztette ki alkalmanként a mélyen zengő hangját, a nagy családja úgyis azt csinált amit akart.
Még talán Hernádinak is jobban elhittem volna, hogy a "hálózat feje," a maga agilis természetével. Főleg a hiperaktívnak tűnő, ágálós beszédével, mozgásával. Hernádiban még láttam volna kurázsit. De Róza mama?! Az itt-ott felbukkanó Pogány Judit karakteréről már nem is beszélve!
( Egyébként, Hernádi jelenlegi karaktere sem tetszett! Túl modoros volt, túljátszott szinte minden jelenetet. És sajnos, nemcsak ő!)
Szerettem volna hinni, hogy a sorozat végére összeáll majd a cselekmény! Bíztam abban is, hogy nagyon ütősen fogják befejezni a sorozatot?! Úgy éreztem, hogy végezetül, kellemes csalódást akarnak majd okozni a nézőknek? De úgy látom, hogy egyre jobban szétesik a cselekmény! És ha valóban csak egy oda rittyentett bulival lesz vége, akkor tényleg csalódni fogok!
Hacsak nem hozzák el végére a kedvencemet Vanesszát, a kecskét?! ) Miért is ne?! Ő is belefér ebbe a hatalmas létszámú - sok-sok felesleggel bíró - bandába, nem igaz?! :)