Gratulálok zegiek a győzelemhez!
Nem szeretek a szürkékkel foglalkozni, de azért a faultarányra, büntetők számára, a meg nem adott visszajátszásra, a kihagyott alley-oop utáni labdára ki kellene külön is térni, vissza kellene nézni(em).
Nem értem miért nem használjuk, kérjük ki a a videót, ezek közül több is visszanézhető, ráadásul kulcsszituációk az utolsó negyedben.
A szándékosról nem is beszélve, ahol egyik Szurkolótársamat idézem az esélyt se adták meg.
Az összes kétes szituból rosszul jöttünk ki.
Nem voltunk teljes kerettel, se Csorvási, se Puska Bence nem játszott.
Hogy lehet, hogy az eddigi 3 vesztes meccsen, mindig van olyan, aki addigi legrosszabb meccsét hozza?
Halmai Dani kezdett, szép kosarat szerzett, Márkón kívül nem volt értékelhető magyar teljesítmény sajnos, nem az első meccs, 30% tripla és 17 eladott, rá se kell nézni a fejlett statokra, bár azok is tökéletesen megmutatják, hogy miért veszítettünk.
Nincs vezér, továbbpasszoljuk, nem vállaljuk a felelősséget, a döntést. Jó, hogy bízunk a fiatalokban, fejlesztjük őket, de ne engedjük el a győzelmi esélyeket, azért, hogy ők játszanak a 2. félidőben is, amikor még látótávolságban vagyunk és fordíthatunk, nem értem a rotálást.
Az 5. légiós kérdést is a válogatott szünetben ismét elővenném, újragondolnám, tudom a pro és kontra érveket.
Középcsapat vagyunk, nincs padlónk, se stabil alapjátékunk, a védekezés váltáson kívül nem húztunk meglepőt, plafon a rájátszás lenne, célkitűzés is, ami még mindig elérhető első körben a Kupa is, mert 5 hazai lesz, papíron az Alba tűnik a legnehezebbnek, de meg fogunk szenvedni Kecsap-SKC-Deac trióval is, és megyünk Honvéd-Nyír1 duóhoz.
Sajnos a 2. félidőben Krasovec csúnyán le meccselte Rudezt, a 3. negyed vállalhatatlan minden szinten.
Türelem és idő volt a 2 kulcsszó szezon előtt, ebből még mindkettő meg van nálam, bár a türelmem fogyóban, ezután a 2 idegenbeli után, még egy évet nem szeretném, ha elpocsékolnánk rájátszás nélkül.
Remélem Szöged ellen hazai pályán visszatérünk a győztes útra és a szünetben összerántjuk, összekapjuk magunkat, mert a nov 2. fele és dec roppant nehéz, sűrű lesz.
A lényeg továbbra is Hajrá Kometa Kaposvári KK!