Törölt nick Creative Commons License 2022.10.21 0 1 15498

Szerintem errol nincs szo. Tele vannak baratokkal. Akkor is tele voltak amikor mar en lattam es kezdett zavarni, higy kezdenek lerongyolodni, mert utalok vasarolni jarni, nehezen jutottunk el. Gondoltam egyet, mondom eleg nagyok, kapnak havi apanazst es azt kotelesek ruhara kolteni. Nem elszorni hanem ruhara. Marhara boldogok voltak. Eleinte voltak borzaszto dolgaik, pl a pampaliniszerko meg ilyenek, de mondtam, hogy igy jartatok, ezt kell viselni. Zoknit, gatyat, bugyit, stb is nekik kell venni. Ha nincs igy jartak, kaptak ruhapenzt. Egyedul a nagyobb darabok mint cipo es telikabat olyan, hogy azok nem fernenek bele a keretbe igy azt megveszem, de ha mondjuk kitalalja valamelyik, hogy neki 50ezres cipo kell akkor abba bele kell adnia a ruhapenzet. Egy eve mukodik ez a rendszer es jololtozottek. Ha olyanom van kapnak valamit mert adni szeretek, es megbeszek ezt azt. Mert jol esik. De mar nem kernek vagy ilyenek, megoldjak. 

Igy levan a gondom is, hogy jajj vasarolni kell a gyereknek. Van amikor baratokkal mennek soppingolni. Nagyon szeretik. Onallosagkent elik meg. Es jobban megbecsulik a kapott penzt es a ruhakat is. Figyelik az arakat es az akciokat is. 

Olyat meg sosem hallottam toluk, hogy valaki rosszul oltozne es leneznek es nem baratkoznanak vele vagy ilyesmi. Egyebkent is vannak elegge eleresztett csaladbol valo de kevesbe modos csaladbol valo barataik is. Kulonben manapsag kurvajol fel lehet oltozni a kinaibol, nem is latszik, eleg 1-1 markasabb darab, vagy egy jobb cipo, ezt meg szinte minden gyerek valahogy megkapja, es ennyi. A learazasokkor jo aron meg lehet venni markas cipot is neha rohadt jol. Van amikor egymasnak adjak le a droto. Szoval en nem vettem eszre, hogy ezen mulnanak baratsagok mert nem olyan korokben mozgunk, de van ahol igen, beszeltunk mar errol mert a lanyom gomdllkodott egy iskolan, hogy atmegy, de lebeszeltem. Mondtam, hogy ok, kifizetjuk a tandijat, es? Azt hallgatja, hogy hanyadszorra voltak iden monacoban? Meg a prada napszemuveget fogja nezegetni? Higgye el nem lesz ez jo.... megertette... szoval igen. De nalun ez nincs.

Előzmény: Hű Yenő (15496)