szerintem, ha a jovo havi korabban jelenne meg, mint az ehavi, akkor mar megjelent volna. :-) (bocs, ilyenek akkor jonnek belolem, ha nagyon pihent vagyok, v nagyon faradt. esetunkben az utobbi.)
a without face az a banda, amit neha lehet latni a zuzdaban, fekete-feher klip, lany iszonyu batortalan hangon intonal vmit, aztan bejon vmi srac is, es fahangon magyaraz vmit borzalmas angol kiejtessel? es az a klip koncepcioja, h senki se mozdul tobbet, mint egy haromnapos hulla? mert akkor igazad van, ez telleg iszonyu eros...
egyebkent tegnap adtak uj blind myself klipet, ott is az volt, h ulnek a sracok karosszekben, es olyan enektemakat, amelyekhez eltorzult pofa es kidagado nyaki utoer a minimum, olyan arckifejezessel adnak elo, mintha egy csomag cigit kernenek a trafikban. miert? miert? miert ilyen zerus itthon a vizualis fogekonysag? par jo otlettel, meg egy nyolcmillis kameraval olyan klipeket lehetne rittyenteni, h ihaj, errefol meg mindig az "hulyen allunk, es ugy teszunk, mintha zenelnek" jatszik?
zaklatott vagyok.