pimre Creative Commons License 2022.10.21 0 0 1419

" lefotóztam elküldtem anno Dublinba...sajnos sose volt tagsági számom, meg sem adtam ilyet soha..." Ezzel kapcsolatban hülyeséget írtam. Az ilyen kérdés nem arról szól, hogy adj meg egy bizalmas adatot. Hanem arra, hogy a fiók jelszavának elfelejtésekor a felhasználónak (jelen esetben neked) eszébe jusson, hogy mit adott meg. Sokan például olyasmit szoktak emlékeztetőnek megadni azt, hogy "A macskám neve és születési éve". Csak ezt, nem pedig a tényleges nevet és évet. De erről a mondatról eszükbe jut, hogy persze biztos a Cirmi2005 volt a jelszavan.

Szóval nem lehet, hogy neked a légitársaságos igazolványszám kifjezésről valami eszedbe jut így 10 év elteltével? Például az, hogy "nincs"

"a másik böngészőt megpróbálom, hátha" Nem értem, mire gondolsz, mit másik böngésző. (Apropo, milyen böngészőt használsz most?). A Chrome és a Gmail.com édestestvérek (feltéve, hogy nem a Gmail.hu-ra jelentkeztél be annakidején). A Gmail regisztrációval a Google Chrome-ba is regisztráltál. Így ha abba be tudsz lépni, akkor megoldódhat a gondod. Csodálom, hogy nem próbáltad meg már eddig is.

Előzmény: Bot01 (1418)